Babyboom
Aanbieding

€20 cadeau om te sparen of beleggen voor je kindje

Aanbieding

€20 cadeau om te sparen of beleggen voor je kindje

Heeft jouw baby je hart en je leven al helemaal ingepalmd? Dan is het tijd om te investeren in de toekomst van die kleine schat! Start nu met Yongo Moon of Yongo Star en krijg € 20 als welkomstgeschenk.
€20 cadeau om te sparen of beleggen voor je kindje
Dit aanbod eindigt op
31.12.2021
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Yongo biedt je een handige oplossing om te sparen of beleggen voor je kind en is ontwikkeld door AG. Zo heb je zicht op een mooi rendementspotentieel bij een betrouwbare partner. Je krijgt ook heel wat flexibiliteit: je kiest zelf wanneer je stort en welk bedrag!* 

De meerwaarde van Yongo? De handige Yongo-app kan ook gebruikt worden door je familie en vrienden (nadat je ze hebt uitgenodigd via een specifieke link). Zo kunnen ze rechtstreeks bijdragen voor het startkapitaal van je kindje of voor cadeaus en dat met hun bankapp of met payconiq. Bovendien kan je kindje, als het wat groter is, de Yongo-app ook gebruiken om te leren sparen en omgaan met geld. Ben je geïnteresseerd? Ontdek alle details en leg de basis voor een gezonde financiële toekomst voor je kind! 

*Minimum € 10 per storting. Op elke storting is een premietaks van 2 % verschuldigd, die meteen wordt doorgestort naar de Belgische staat.