Babyboom
Aanbieding

-3€ korting op de aankoop van een doos Antimetil

Aanbieding

-3€ korting op de aankoop van een doos Antimetil

Speelt uw maag u parten? Probeer Antimetil om uw spijsverteringsproblemen te verlichten!
-3€ korting op de aankoop van een doos Antimetil
Dit aanbod eindigt op
31.07.2021
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Het nut en de veiligheid van gember zijn door de WHO (Wereld GezondheidsOrganisatie) erkend voor zijn werking bij het verlichten van tijdelijk spijsverteringsongemak.

Uit studies is gebleken dat u voor een optimale werking het equivalent van 1.000 mg gemberpoeder per dag dient in te nemen. 

Kies daarom voor een voedingssupplement zoals Antimetil®, dat u in elke apotheek kunt vinden. Antimetil® heeft geen bijwerkingen en kan vanaf het begin van de zwangerschap worden ingenomen, tot grote vreugde van aanstaande moeders die het nodig hebben! 

Eén Antimetil® tablet bevat 50 mg gemberextract, gestandaardiseerd op 10% gingerolen, wat overeenkomt met 500 mg gemberpoeder.
Met 2 tabletten Antimetil® bereikt u de optimale dosis, waarmee u snel weer een lichte maag hervindt. 

Bovendien kan Antimetil® door het hele gezin vanaf 6 jaar gebruikt worden, om spijsverteringsproblemen te verlichten in geval van overdadig eten en op reis. 

Aarzel dus niet langer en ga naar uw apotheek met uw kortingsbon om te profiteren van -3€ bij aankoop van een doos Antimetil.* 

Wist u dat?

Antimetil is het meest aanbevolen product voor de spijsvertering op basis van gember door apothekers in België**!

* Aanbieding geldig tot 30 september 2021 in alle apotheken in België en Luxemburg. Kan niet gecombineerd worden met andere promoties en is alleen geldig bij aankoop van een doos Antimetil 36 tabletten. Elke vorm van fraude zal aanleiding geven tot een klacht bij de bevoegde autoriteiten. 1 bon per gebruiker. 

** Bron IMS 2021