Babyboom
Aanbieding

GRATIS NaturNes Bio 100% plantaardige tussendoortjes

Aanbieding

GRATIS NaturNes Bio 100% plantaardige tussendoortjes

Een 100% plantaardig en lactosevrij dessertje of tussendoortje voor je kleintje!
Mango, kiwi, ananas en kokosmelk, de smaakpapillen van je baby gaan op een groots avontuur! En dat is precies wat hij nodig heeft: je kleine deugniet is heel nieuwsgierig, naar alles, dus ook naar nieuwe smaken en texturen.
GRATIS NaturNes Bio 100% plantaardige tussendoortjes
Dit aanbod eindigt op
30.11.2021
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Laat hem kennismaken met nieuwe exotische smaken! De plantaardige dessertjes van Naturnes Bio zij niet alleen lekker, ze bevatten bovendien 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers* en zijn zuivelvrij.

De combinatie van fruit, volledig afkomstig van biologische landbouw, en kokosmelk zal je kleintje op weg zetten naar een voeding die rijk is aan smaak en variatie.

Zoveel afwisseling van jongs af aan kan alleen maar goed zijn voor je kleintje. Hij groeit, maar dat niet alleen, hij bloeit op. En dat is altijd mooi om te zien. Bovendien is veel variatie in het eten gezond. Letterlijk en figuurlijk. Je baby ontwikkelt smaken en eetgewoontes waarvan hij z'n hele leven lang de voordelen zal plukken.

Bio-kwaliteit

Alle ingrediënten zijn bio. Dat wil zeggen dat ze de tijd krijgen om te rijpen, zodat ze heerlijk vol smaak zitten. Kunstmest of pesticiden komen er niet aan te pas.

Met zorg bereid

Natuurlijk bereiden wij de ingrediënten met de grootste zorg.  Suikers*, aroma's, kleurstoffen en bewaarmiddelen** voegen we niet toe. De ingrediënten zijn echt perfect zoals ze zijn. Da's de kracht van de natuur.

 

Geniet dus van onze 100% plantaardige, lactosevrije biologische tussendoortjes en laat je kleine kapoen beginnen aan een smaakvol avontuur met pure ingrediënten!

 

*Bevat van nature aanwezige suikers
** Conform wetgeving