Babyboom
Babyboom
Aanbieding

Nu met tot wel € 85,- korting

Aanbieding

Nu met tot wel € 85,- korting

Éveil, Santé
Hello mama,

Vlieg jij dagelijks van hot naar her, heb je jouw handen vol aan de kids én steevast een lege koelkast? HelloFresh helpt je een handje! Krijg een box vol verse ingrediënten en makkelijke recepten thuisbezorgd en bereid in een handomdraai voedzame maaltijden die iedereen aan tafel lekker vindt.
Nu met tot wel € 85,- korting
Dit aanbod eindigt op
30.11.2022
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Zin in HelloFresh:

✓ Kies elke week uit 20 recepten

✓ Altijd verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden in huis - zo kook je vers en gevarieerd en nooit te veel.

✓ Lekker koken was nog nooit zo makkelijk: met onze receptkaarten zet je in 4 tot 6 eenvoudige stappen een lekkere maaltijd op tafel.

✓ Kies elke week zelf je favoriete recepten en bezorgmoment.

✓ Toch niks voor jou? Dan stop je weer - dat kan ook al na de eerste box.

 

* Actievoorwaarden: Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op je eerste box € 15,01 tot € 50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box), op de tweede box € 10,- korting, op de derde box € 10,- korting en op de vierde box € 10,- korting, exclusief bezorgkosten. De eerste bezorging is gratis. De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten en geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten. Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Ga voor meer informatie naar www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden