Babyboom
Aanbieding

Geniet € 4 korting bij aankoop van één product van 500ml uit het gamma Mustela® Normale huid of Mustela® Droge huid

Aanbieding

Geniet € 4 korting bij aankoop van één product van 500ml uit het gamma Mustela® Normale huid of Mustela® Droge huid

Om de hele familie in alle zachtheid bij te staan, bieden wij u een korting van € 4 bij aankoop van één product van 500ml uit onze gamma Mustela® Normale huid of Mustela® Droge huid*.
Geniet € 4 korting bij aankoop van één product van 500ml uit het gamma Mustela® Normale huid of Mustela® Droge huid
Dit aanbod eindigt op
28.11.2020
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Een teder verhaal tussen jonge ouders en Mustela® dat al heel lang aan de gang is... Sinds 1950, toen Mustela®, het merk van de Laboratoires Expanscience een toiletmelk lanceerde, de eerste aan jonge ouders aangeboden. Een revolutie voor die tijd. Vandaag is de Toiletmelk Mustela® nog steeds het iconische huidverzorgingsproduct van het merk! 

Sindsdien draagt Mustela® op haar eigen schaal bij aan het welzijn van mama's en papa's, maar ook van baby's en kinderen. En dit dankzij: een breed scala aan natuurlijke & deskundige producten vanaf de geboorte, aangepast aan elke huidtype en elke behoefte, informatie over de huid, geruststellend in plaats van verontrustend, en ambitieuze engagementen voor een positieve impact op de Mens en het milieu. 

Mustela® is:

  • een Frans, onafhankelijk familiebedrijf.
  • een verantwoord merk, met een militante aanpak om de impact van zijn producten op de Mens en het milieu te minimaliseren en die acties voor de verbetering van de levenskwaliteit van kinderen ondersteunt, beloond met het B Corp label.
  • een unieke kennis van de huid van baby's, dankzij ambitieuze en wereldwijd erkende onderzoeksprogramma's.
  • een knowhow op het gebied van plantenextractie, die hen in staat stelt de beste natuurlijke ingrediënten te identificeren om zachte, doeltreffende en aangepaste huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes te creëren, en dit terwijl de veiligheid van de producten, dankzij een veeleisend formuleringscharte, wordt gewaarborgd.

Vandaag – miljoenen baby’s en kinderen met een zachte huid later – is de ambitie van Mustela® nog altijd dezelfde: ouders op weg helpen met professionele verzorgingsproducten die heel dicht bij de natuur staan.

Ontdek onze verzorgingen voor baby, kind en familie hier.

*Bij aankoop van één product van 500ml uit het gamma Mustela® Normale huid of Mustela® Droge huid, krijgt u € 4 teruggestort op uw bankrekening. Geldig voor aankopen in de (para)apotheek tot en met 31/03/2021 (datum op kasticket geldt als bewijs) in België en Groot Hertogdom Luxemburg. Kopieën niet aanvaard. Niet cumuleerbaar met andere acties – korting v.d. apotheker inbegrepen. Kan niet worden doorverkocht. De waarde van deze voucher kan niet worden verdubbeld. Stuur deze bon met je gegevens + je kasticket (kopieën worden niet aanvaard) op dit adres : Laboratoires Expanscience - Sphere Business Park, Z3 Doornveld 124 2C1- 1731 Zellik.

**Aanbieding geldig voor de volgende producten: 
Gamma Normale huid: Zachte wasgel 500ml (3300-787), Zachte shampoo 500ml (3300-662), Hydra Bébé® Lichaamsmelk 500ml (3300-902), Toiletmelk 500ml (3953-742), Reinigend water zonder spoelen 500ml (3300-936).
Gamme Droge huid: Voedende wasgel met cold cream Limited Edition 500ml (3785-235), Wasolie 500ml (3923-430).