Babyboom
Aanbieding

€3 korting op de producten van Tigex!

Aanbieding

€3 korting op de producten van Tigex!

Als nr. 1 van kleine babyartikelen in grote en middelgrote winkels, begeleidt Tigex de ouders en baby's al meer dan 50 jaar lang.

Tigex werkt samen met de ouders om producten te ontwerpen die aangepast zijn aan hun behoeften en die van hun kinderen. Dankzij innovatieworkshops worden ouders vanaf het begin van het productcreatieproces betrokken. Dit is dé garantie voor innovatieve, praktische en ingenieuze producten!
€3 korting op de producten van Tigex!
Dit aanbod eindigt op
31.12.2020
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Zwangerschap en borstvoeding

Borstvoeding is uniek en speciaal aangepast aan de behoefte van je baby vanaf de geboorte. Om er een bevoorrecht moment met je baby van te maken, begeleidt Tigex je met een compleet assortiment dat functionaliteit en comfort combineert: van zeer vrouwelijke lingerie tot accessoires die je zullen helpen om je borsten voor te bereiden om in de best mogelijke omstandigheden te voeden, …

Vind hier alle zwangerschaps- & borstvoedingsproducten.

 

Zuigflessen

Bij het voeden van de baby met de fles is het essentieel dat de moeder goed georganiseerd is (het kiezen van de juiste speen, voorbereiding, sterilisatie...). Tigex helpt je bij deze organisatie door praktische producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn en aangepast aan de behoeften van elke baby.

Klik hier om alle zuigflessen en accessoires te ontdekken.

 

Fopspenen

Heeft je baby een fopspeen nodig om te kalmeren of in slaap te vallen? Tigex biedt verschillende fopspenen aan die aangepast zijn aan de behoeften van je kind: latex of silicone, fysiologische of orthodontische en in een breed waaier aan kleuren en motiefjes die bij de persoonlijkheid van je baby past!

Ontdek hier het assortiment fopspenen.

 

 

Gebruiksvoorwaarden: Ontvang €3 korting bij aankoop vanaf €15 op alle aankopen van het merk Tigex in de deelnemende winkels (zie lijst op de kortingsbon). Aanbod geldig tot 31/12/2020.