Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Als je partner nog niet wil: een pup in plaats van een baby?

2 min
Kinderwens

Als je partner nog niet wil: een pup in plaats van een baby?

2 min
Éveil, Santé
<p>Kate &amp; William doen het. Jennifer Anniston ook. Als je partner nog niet wil, kies je voor een pup in huis. Helpt een hondje de kinderwens uit te stellen?

In de voorbije weken adopteerde Jennifer Anniston met haar huidige vriend, Justin Theroux, een pitbull. Het hondje, Sophie, is 3 maanden oud. Jennifer vond de pup in een asiel. Ondertussen blijft het gonzen van de babygeruchten rond het paar, maar voor hen is het duidelijk nog te vroeg.

Kate & William maakten vorige week bekend een eerste huisdier geadopteerd te hebben. De naam van hun hondje willen ze geheim houden. De adoptie van het hondje kwam er nadat het nieuws bekend raakte dat Kate & William er dit jaar zo een drukke agenda op nahouden dat er voor een baby geen plaats is.

Helpt een hondje de kinderwens uit te stellen?

Maar ook voor een hond moet je tijd maken ... Toch zie je dat heel wat koppels eerst voor een huisdier kiezen en later voor een baby. Niet verwonderlijk; het levende wezen vraagt immers al je aandacht; de hond heeft een plaatsje nodig om te slapen, je moet hem te eten geven, je pup moet zindelijk worden en leren gehoorzamen. Het is een beetje zoals een baby in huis halen...

Sommige dokters adviseren zelfs koppels die maar niet zwanger worden een hond in huis te nemen. Het is immers bewezen dat een hond in huis stress vermindert. Je aandacht wordt afgeleid, je immuumsysteem verbeterd...

Heb jij een hond of kat in huis gehaald voor de baby kwam?

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen