Babyboom
Babyboom

Over ons

BabyBoom is een superdynamisch team met een missie:

Je alle troeven aanreiken om je baby de beste start in het leven te geven. 

Goed geïnformeerde ouders bieden hun kind immers de beste kansen om zich goed te ontwikkelen. Zo eenvoudig is dat.

Wij zijn een Belgisch familiebedrijf dat opgericht werd in 1982 en begeleiden je van zodra je begint te dromen van een baby tot en met de eerste levensjaren van je kleine schat, zonder het onvergetelijke moment van zijn geboorte te vergeten. 

 

De extra’s van BabyBoom

Samen met je partner sta je op de drempel van een volledig nieuw leven en zit je met heel wat vragen. Waar vind je de broodnodige informatie en adviezen om je zwangerschap zo vlot mogelijk te laten verlopen en je baby zonder stress ter wereld te brengen?  Van de wijze woorden van oma tot de tips van je vriendin die al twee kinderen op de wereld gezet heeft; veel ‘experts’ zullen je goede raad willen geven. 

Opdat je het overzicht zou bewaren, hebben we heel wat artikelen van profi’s uit de gezondheidszorg en uit de wereld van het jonge kind samengebracht die informatie bieden over alles wat jou als (toekomstige) mama aanbelangt.

Om je extra te verwennen, ontvang je bovendien van ons met zorg samengestelde geschenkpakketten met informatie, monsters en producten afgestemd op de leeftijd van je baby.

 

De BabyBoom Beurs

Jaarlijks organiseren wij in maart de BabyBoom Beurs: de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders.

Dit evenement is uitsluitend voor jou bestemd, om er samen met je gezin unieke momenten te beleven.  Voor jouw gemak brengen we hier op één plek alle grote fabrikanten samen die dagelijks in de weer zijn voor mama en kind.

Hartelijk welkom!

 

Jullie worden ongetwijfeld prima ouders. Met onze hulp komen jullie alvast niet onbeslagen op het ijs.

Geloof ons, You can do it!

Het team van BabyBoom

Geschenkpakketten
Wij maken het je graag naar jouw zin en daarom ontvang je gratis geschenkpakketten die met liefde zijn samengesteld voor elke fase van jouw nieuwe leven en dat van jouw baby.
Ontdek
De Babyboom Shop
Wij bieden jou nu een webshop aan! Het concept? Het hele jaar door de beste producten aanbieden voor jou en jouw baby tegen de beste prijzen.
Ontdek
Tips
Wij bieden jou veel artikelen geschreven door professionals op het gebied van gezondheid en kinderverzorging, evenals veel leuke aanbiedingen en wedstrijden.
Ontdek
Het Festival
Een magisch babyfestival voor jonge en aanstaande mama's Duik in de betoverende wereld van ons aanstaand babyfestival. Omring jezelf in een warme en knusse sfeer waar je kan genieten van lekker eten, meedeinen op prachtige muziek en ontspan tijdens een les prenatale yoga.
Ontdek