Babyboom
Babyboom

Gebruiksvoorwaarden

Partneraanbiedingen - Babyboom geschenkpakketten

1. Noukie's

Een Noukie's pyjama wordt u aangeboden bij registratie op Babyboom.be, na validatie van uw geheime code of QR-code op babyboom.be. U kan uw geheime code en QR-code terugvinden op sommige Babyboom-pakketten.

Gelieve de juistheid van uw e-mailadres te controleren wanneer u zich registreert. Vervolgens ontvangt u een mail met een link om uw pyjama te bestellen. Let op: de pyjama's zijn enkel en alleen verkrijgbaar in maat ‘1 maand’ en de verzendkosten zijn voor uw rekening.

Het aanbod is geldig tot 31/12/2020 bij activering van een roos Babyboom zakje,binnen de grenzen van de beschikbare voorraad en is slechts eenmaal geldig per kind.

 

2. Orchestra

De Club Orchestra kaart wordt u drie maanden aangeboden bij registratie op Babyboom.be, na validatie van uw geheime code of QR-code op babyboom.be. U kan uw geheime code en QR-code terugvinden op sommige Babyboom-pakketten.

Gelieve de juistheid van uw e-mailadres te controleren wanneer u zich registreert. Vervolgens ontvangt u een link om uw Orchestra aanbieding te ontvangen.

Het aanbod is geldig tot 31/12/2020 bij activering van een blauw Babyboom zakje, binnen de grenzen van de beschikbare voorraad en is slechts eenmaal geldig per kind.

 

3. Simply colors

Een gepersonaliseerde Simply Colors muts word je aangeboden wanneer je je registreert op Babyboom.be en na validatie van jouw geheime code of QR-code op babyboom.be. Jouw geheime code en QR-code vind je op sommige Babyboom-geschenkpakketten.

Controleer de juistheid van jouw e-mailadres wanneer je je registreert. 

Je ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link om jouw muts te bestellen. Hou er rekening mee dat de bestelling pas beschikbaar is na de geboorte van jouw kind en dit tot hij of zij 6 weken oud is. De verzendkosten zijn voor jouw rekening.

Het aanbod is geldig tot 31/12/2020, na activering van een blauw Babyboom geschenkpakket, binnen de limiet van de beschikbare voorraad en is slechts één keer per kind geldig.