Babyboom

Gebruiksvoorwaarden

Partneraanbiedingen - Babyboom geschenkpakketten

1. Noukie's

Een Noukie's pyjama wordt u aangeboden bij registratie op Babyboom.be, na validatie van uw geheime code of QR-code op mybabyboom.be. U kan uw geheime code en QR-code terugvinden op sommige Babyboom-pakketten.

Gelieve de juistheid van uw e-mailadres te controleren wanneer u zich registreert. Vervolgens ontvangt u een mail met een link om uw pyjama te bestellen. Let op: de pyjama's zijn enkel en alleen verkrijgbaar in maat ‘1 maand’ en de verzendkosten zijn voor uw rekening.

Het aanbod is geldig tot 30/06/2020 bij activering van een roos Babyboom zakje,binnen de grenzen van de beschikbare voorraad en is slechts eenmaal geldig per persoon.

2. Orchestra

De Club Orchestra kaart wordt u drie maanden aangeboden bij registratie op Babyboom.be, na validatie van uw geheime code of QR-code op mybabyboom.be. U kan uw geheime code en QR-code terugvinden op sommige Babyboom-pakketten.

Gelieve de juistheid van uw e-mailadres te controleren wanneer u zich registreert. Vervolgens ontvangt u een link om uw Orchestra aanbieding te ontvangen.

Het aanbod is geldig tot 31/12/2020 bij activering van een blauw Babyboom zakje, binnen de grenzen van de beschikbare voorraad en is slechts eenmaal geldig per persoon.