Babyboom
Babyboom
Kinderwens

geschenken voor je hoogzwangere vriendin

2 min
Kinderwens

geschenken voor je hoogzwangere vriendin

2 min
Éveil, Santé
<p>Is je beste vriendin eindelijk zwanger?! Hier heb je 10 geschenken waar elke bijna-mama voor valt!

1. Hobbelpaard

Elk kind wil een hobbelpaard. Maar waarom zou je kiezen voor de traditionele paardjes als er hobbelende schapen, hazen en dromedarissen bestaan?

2. Wegwerpwiegje

De baby blijft maar heel even heel klein. Voor die eerst weken schenk jij je vriendin... een wegwerpbedje. Goed voor het milieu en voor bijna-mama's met weinig plaats in huis!

3. Muurstickers

Muurstickers zijn er in alle kleuren, vormen en maten, maar vaak zien ze er voor de kinderkamer schreeuwerig uit. Wil je vriendin de kinderkamer liever rustig inrichten, zodat het kindje goed kan slapen? Schenk haar dan muurstickers van het Franse Harmonie interieure.

4. Houten blokken

Nog een absolute must-have voor de bijna-mama. Ouderwetse houten blokken. De mooiste - maar niet de goedkoopste - vind je bij de Engelse Miller Goodman. Zo horen houten blokken er uit te zien!

5. Elegante luiertas

Het ziet er vast uit als een handtasje, maar het is een luiertas! Eentje met bijpassend verschoningsmatje. Stijlvol, elegant en nieuw in ons land: luiertassen van het Australische SAND.

6. Kruippakjes met een leuke tekst

De tekst kies je bij Goodmoodkid helemaal zelf. Laat ze drukken op kruippakjes in leuke kleuren. Een geslaagd geschenkje voor je vriendin - gemakkelijk te wassen, niet strijken en zelfs bij moeilijke baby's het gemakkelijkste kledingstuk!

7. Licht in het donker

Leuke verlichting kost al snel wat geld. Toch heeft een klein kind vaak een lampje nodig in het donker. Met deze Angelapin is geen kindje ooit alleen...

8. Badhanddoek

Er is niets zo hilarisch vandaag als een badhanddoek voor een pasgeborene. In vrolijke kleuren worden de kleintjes omgetoverd tot badmeester, kikker of zeemeermin.

9. Muziekdoos

Nog een klassieker, verkrijgbaar in alle maten en vormen: de muziekdoos. Wij kiezen voor het huis van Esthex, in blauw, groen of roze of voor de muziekdoos in de vorm van een kleine, gekleurde vis.

10. Tutter verloren?

Een gouden tip van elke vriendin voor elke bijna-mama: een speenkoord. Je hangt de tutter vast aan het vestje, kruippakje of de knuffel van je kind. Zo gaat ie nooit meer verloren!

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen