Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Het vrouwelijke orgasme

2 min
Kinderwens

Het vrouwelijke orgasme

2 min
Éveil, Santé

Het vrouwelijke orgasme bevordert de kans op een jongetje:

  • Indien je graag een meisje wil, is het beter het voorspel over te slaan en geen orgasme te krijgen.
  • Indien je graag een jongen wil, kan je beter een paar orgasmen krijgen voor je partner. Als je maar 1 orgasme kan krijgen, probeer dit dan op hetzelfde tijdstip als je partner na een lang voorspel.

Waarom?

  • De baarmoederhals vertoont een kleine opening op het moment van het orgasme waardoor het sperma dadelijk in de baarmoederhals kan terechtkomen. Op die manier hoeven de Y-zaadcellen geen lange weg af te leggen voor ze in het baarmoederslijmvlies terechtkomen.
  • Het orgasme verhoogt de alkaliteit van de vagina, waardoor de omgeving gunstiger wordt voor de Y-zaadcellen.
  • De samentrekkingen van de baarmoeder op het moment van het orgasme zorgen ervoor dat de Y-zaadcellen sneller richting eileider gestuwd worden.
  • Het orgasme kan op het juiste tijdstip een eisprong uitlokken.

Wat is het vrouwelijk orgasme?

Het orgasme kan beschouwd worden als de lichamelijke uiting van de extase die je lichaam en geest naar een hoogtepunt, een climax brengt. De intensiteit van een orgasme kan variëren.

Vrouwen kunnen 2 soorten orgasmen krijgen: een clitoraal of een vaginaal orgasme. Om een orgasme te krijgen, is het belangrijk dat een vrouw een bepaalde harmonie heeft gevonden en zichzelf toelaat te genieten.

Hoe kan je een orgasme krijgen?

Het vertrekpunt is een gepaste stimulering. Je kan je eerst zelf stimuleren en dan je partner leren welke bewegingen je het meest opwinden. Het is belangrijk dat je hem toont waar jouw gevoelige plekjes liggen.

Als je opgewonden bent en je de indruk hebt dat je bijna op het punt staat een orgasme te krijgen, is het belangrijk de seksuele stimulatie verder te zetten. Als de stimulatie op dat moment stopt en een onderbreking plaatsvindt, is het moeilijk tot een hoogtepunt te komen.

Een orgasme wordt door iedereen anders beleefd. Je kunt dus moeilijk zeggen dat het zus of zo moet voelen. Wel is er een soort ontlading van seksuele spanning. De spieren van de vagina trekken ritmisch samen en er gaat een warme stroom, een golf of prikkeling door je lijf. Na het orgasme kun je je loom en ontspannen voelen.

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
14.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
14.99
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
159.99
Kopen