Babyboom
Babyboom
Zwanger

Een kinderwagen voor alle omstandigheden?

3 min
Baby uitrusting
Zwanger

Een kinderwagen voor alle omstandigheden?

3 min
Éveil, Santé
Het Belgische merk P'tit Chou ontwerpt luxueuze kinderwagens van stevige kwaliteit die makkelijk in gebruik zijn. Dankzij het handige “one-click” systeem plaatst u makkelijk de ruime draagmand, buggy en zelfs de “maxi-cosi” autostoel handig op hetzelfde frame in 2 richtingen.

Iedere kinderwagen beschikt over geïnjecteerde schuimwielen die het rijcomfort enorm verhogen en waarmee u nooit lek kan rijden. De kinderwagens zijn standaard uitgerust met alle accessoires zoals de drinkbekerhouder, regenhoes, handwarmers, muskietennet en extra verzorgingsmatje. Op die manier is uw kinderwagen klaar voor alle omstandigheden. Nog niet genoeg? Breidt dan uw collectie uit met bijhorende extra attributen zoals een parasol, verzorgingstas, weekendbag, verkleinkussentje, voetenzak of toilettasje allemaal in bijhorende kleuren. Op die manier hebt u uw persoonlijke kinderwagencollectie aan de voordeligste prijs!

Het volledige assortiment kinderwagens staat voor u uitgestald op de beurs en dankzij de professionele demonstratie van onze experts kan u de juiste keuze maken. Vergelijk de verschillende kleuren en modellen en kies de kinderwagen die perfect bij u past. We beantwoorden al uw vragen in een familiale sfeer waar u zich direct in thuis voelt. Kies uw favoriete kinderwagen uit en test onze stevige P'tit Chou kwaliteit. We voorzien een testparcours waarop u zelf kan voelen hoe ons superieur veringsysteem reageert op oneffen ondergronden en hindernissen. Zo kan u met uw kindje later alle terreinen samen overwinnen. 

De experts van P'tit Chou beantwoorden met plezier alle vragen en geven u graag een vrijblijvende demonstratie. 

Naast kinderwagens kan u bij P’tit Chou ook terecht voor de perfecte vaste autostoel. Wanneer uw kindje na gemiddeld 9 maanden uit de “maxi-cosi” autostoel is gegroeid moet u overschakelen op een vaste autostoel. Hiervoor is de 360° draaibare autostoel Turner ontwikkeld. U moet uzelf niet meer dubbel plooien in een ongemakkelijke positie om uw kindje in de autostoel te plaatsen. Draai de stoel naar de deuropening en plaats uw kindje makkelijk en veilig vast in de auto. Deze autostoel groeit volledig mee op maat van uw kindje tot een gewicht van 36kg! Dit betekent dat u slechts 1 stoel moet aankopen waarin uw kindje 10 jaar lang comfortabel kan zitten. Kom langs op onze stand en ontdek alles over deze super handige autostoel aan een speciale beursprijs.

Nieuw in de babywebshop van P'tit Chou: plaats nu ook kwalitatieve babyspullen aan een betaalbare prijs op uw persoonlijke geboortelijst. Van bijhorende kinderwagen accessoires tot de zachtste textiel. Alle producten in onze shop zijn zorgvuldig uitgekozen en voldoen aan de hoogste eisen op vlak van kwaliteit en prijs. Deel uw geboortelijst met vrienden en familie en leg uw baby van kop tot teen in de watten! 

In onze showroom bent u altijd welkom na afspraak. Zo kunnen onze experts u persoonlijk verder helpen en al uw vragen beantwoorden. U ontvangt er alle informatie die u nodig hebt om een volledige geboortelijst samen te stellen. We ontvangen u in een familiale sfeer waarbij u rustig alle artikelen kunt bekijken.

Na het afsluiten van een geboortelijst ontvangt u 10% korting op het totaal van de aangekochte artikelen in een geschenkencheque. Uw baby krijgt een mooie attentie bij het eerst bestelde artikel van de lijst. 

Maak zelf gemakkelijk uw account aan waarmee u gratis een geboortelijst kan samenstellen. Personaliseer uw lijst met de eerst babyfoto en een persoonlijke boodschap. Kies uw favoriete artikelen uit onze volledige collectie. U bent niet verplicht om alle artikelen uit uw lijst aan te kopen. U kiest zelf wanneer u de lijst afsluit, ongeacht het aantal resterende artikelen. Wanneer een artikel uit uw lijst is besteld ontvangt u een e-mail en wordt uw pakketje onmiddellijk naar u opgestuurd. Het enige wat u moet doen is genieten van uw kleine wonder.

 

Op Babyboom 2022 is P'tit Chou aanwezig met de volledige collectie kinderwagens. Kom alle modellen bekijken en testen op het speciale testparcours. De professionele experts beantwoorden alle vragen in een familiale sfeer. Kom langs op de stand van P'tit Chou en ontvang 20% korting op uw favoriete kinderwagen + extra kortingen op accessoires. 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met P'tit Chou.

Ontdek nu in onze shop !
89%
NAN
OPTIPRO 4
13.89
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
89%
NAN
OPTIPRO 4
13.89
Kopen
80%
MultiMam
Kompressen
9.51
Kopen
94%
Bambix
Groeimelk met granen 1-3 jaar
13.50
Kopen
En nog meer ...
Baby uitrusting