Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Zwanger worden met een smoothie voor je vruchtbaarheid

2 min
Kinderwens

Zwanger worden met een smoothie voor je vruchtbaarheid

2 min
Éveil, Santé
Wil je zwanger worden? Drink elke morgen een zelfgemaakte vruchtbaarheidssmoothie!

Zwanger worden met een smoothie voor je vruchtbaarheid

Zwanger worden met een smoothie voor je vruchtbaarheid? Drink dan elke morgen een zelfgemaakte smoothie die goed is voor je vruchtbaarheid! Helemaal in en nog gezond ook: smoothies. Smoothies zijn gezonde drankjes, gemaakt van fruit en groente die worden gemixd. In Amerika kiezen vrouwen die zwanger willen worden nu massaal voor dat ene recept: de vruchtbaarheidssmoothie!

Zwanger worden met het vruchtbaarheidsdieet

Als je zwanger wil worden, raden voedingsspecialisten je aan om gezonder te eten en ervoor te zorgen dat je lichaam alle nodige vitaminen en mineralen kan opnemen. Fruit en groente zijn in dat vruchtbaarheidsdieet onmisbaar. En hoe kan je er beter voor zorgen elke dag jouw portie groenten en fruit te verorberen dan je dag te starten met een frisse zomerse vruchtbaarheidssmoothie?

Wil je zwanger worden? Drink dan beiden elke morgen je smoothie voor je vruchtbaarheid!

Zwanger worden doe je met twee. Het is dan ook belangrijk je dag beiden te starten met de vruchtbaarheidssmoothie. Je zal al snel merken dat het je energieniveau een ware kick geeft! Lijkt het je te veel werk om elke morgen groenten en fruit in een blender te mixen? Dan kan je in het weekend natuurlijk ook genoeg maken voor een hele week en je smoothies in de diepvries bewaren.

Recept: de vruchtbaarheidssmoothie

Dit is wat je nodig hebt voor je vruchtbaarheidssmoothie:

  • Kies voor seizoensfruit of -groente.

Jouw vruchtbaarheidssmoothie smaakt elke maand anders, want niets is zo gezond voor je lichaam als kiezen voor seizoensgroente en -fruit. Heel wat fruitsoorten bijvoorbeeld koelen je lichaam af (denk aan mango, banaan...), terwijl onze winters al zo koud zijn dat je lichaam dan net warmte kan gebruiken... Kies ook voor lokale fruitsoorten en, als het kan, fruit- en groentesoorten die biologisch geteeld werden. Gebruik in je smoothie minstens 2 verschillende soorten fruit of groente.

  • Bessen zijn de beste anti-oxydanten!

Mix minstens 2 verschillende soorten bessen in je smoothie (30 gram in totaal). Vooral bosbessen zijn sterke anti-oxydanten die je lichaam gezond helpen houden!

  • Tenslotte kies je minstens 1 groene groente uit de groente-afdeling van je supermarkt. Probeer ook hier weer te kiezen voor het bio-label. Voeg 30 gram toe in de mixer.

Verder heb je nodig:

  • 75 ml melk
  • 1/3 van een bekertje yoghurt (zonder toegevoegde suikers)
  • 1 lepel honing
  • 1 lepel Omega3-olie.
  • 1 lepel bijenpollen (te koop in de natuurwinkels)
  • 1 lepel amandelnoten of cashewnoten (pulver indien mogelijk)
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen