Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Mijn fertiliteitsdagboek

2 min
Kinderwens

Mijn fertiliteitsdagboek

2 min
Éveil, Santé
<p>Deze week kan je 5x \"Mijn fertiliteitsdagboek\" winnen op Babyboom! Surf snel naar onze website en doe mee.

Probeer je al enige tijd zwanger te worden? Ben je momenteel zelf aangevangen met IVF of ICSI? Uitgeverij Fertilivres, gespecialiseerd in boeken over fertiliteit en vruchtbaarheidsbehandelingen, wil je bijstaan in jouw pogingen om zwanger te worden.

Volg je een IVF of ICSI behandeling? Schrijf al je zorgen van je af in “Mijn fertiliteitsdagboek” van Fertilivres

Mijn fertiliteitsdagboek is het eerste boek van Uitgeverij Fertilivres. Dit dagboek is bedoeld voor alle vrouwen die momenteel een IVF of ICSI behandeling volgen. In het dagboek kan je al je frustraties en gevoelens neerschrijven over je IVF of ICSI behandeling. Het dagboek wil een steun zijn voor vrouwen die aangevangen zijn met een vruchtbaarheidsbehandeling. Bovendien kan het deugd doen om alle frustraties, twijfels en emoties eens neer te schrijven.

De maandelijkse gedichtenwedstrijd van Uitgeverij Fertilivres

Uitgeverij Fertilivres organiseert maandelijks een gedichtenwedstrijd over het thema “ongewenste kinderloosheid”. Schrijf je gevoelens neer in een gedicht en stuur het in voor de 23e van elke maand. Elke maand wordt er één gedicht uitgekozen dat in eind 2011 gepubliceerd zal worden in een gedichtenbundel. Een deel van de opbrengst van deze gedichtenbundel zal gaan naar de organisaties “De verdwaalde Ooievaar” (België) en “Freya” (Nederland). Meer info over de gedichtenwedstrijd vind je op de website van Uitgeverij Fertilivres.

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen