Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Ongeboren baby redt leven mama

1 min
Kinderwens

Ongeboren baby redt leven mama

1 min
Éveil, Santé
<p>Door haar zwangerschap ontdekten de dokters een gevaarlijke tumor en konden ze het leven van mama en dochter op tijd redden!

Als de Engelse Jane Heffrey 20 weken zwanger is van haar tweede kindje, krijgt ze onverwacht bloedingen. Na een onderzoek ontdekken de dokters een 9 cm grote tumor in haar baarmoederhals. Jane's wereld stortte in elkaar.

Kanker

Jane had net een dochtertje van 8 maanden, Niamh, en met haar tweede zwangerschap zo snel na haar eerste, dacht ze eerder aan een zwakte van haar lichaam. Maar als de dokters haar vertelden dat ze baarmoederhalskanker had met uitzaaiingen naar de lymfeklieren en blaas, was ze in paniek.

"Ik rook niet, jog en eet erg gezond. Ik had nooit gedacht dat ik kanker kon krijgen. Als ik niet zwanger was geweest, had ik het beslist gezien als mijn maandstonden die vroeger of later waren en me geen zorgen gemaakt. Of ik had helemaal geen bloedingen gehad, want het was het kindje wat nu op de tumor drukte."

Jane kreeg onmiddellijk chemotherapie en haar dochtertje werd geboren op 34 weken. Ondertussen is Ciara 11 maanden en stellen mama en baby het goed.

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen