Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Seks met zwangerschapskilo's

2 min
Kinderwens

Seks met zwangerschapskilo's

2 min
Éveil, Santé
<p>Je kan er niet aan ontkomen als je zwanger wil worden; seks. Hoe vaker je seks hebt, hoe hoger je kans wordt op een zwangerschap.

Maar als je al een eerste of tweede kindje hebt, blijkt je wulpse gevoel ver weg te zitten. Je hebt geen tijd met de kleintjes die je aandacht opvragen en je zit nog steeds met de zwangerschapskilo's van je eerste... je hebt met andere woorden helemaal geen zin om het bed in te duiken. Ook al wil je echt nog een kindje...

Zitten de zwangerschapskilo's er nog aan?

Dat mag eigenlijk geen reden zijn om je niet goed te voelen bij een wilde sekspartij. Een Australische studie is er immers net achtergekomen dat mannen het liefst in bed liggen met ... een maatje 42.

Maar als mannen die zwangerschapskilo's eigenlijk wel ok vinden, begrijpen we niet waarom magazines enkel maatje 36 op de cover laten pronken? Als Marylin Monroe er voor de man uitziet als een ideale vrouw, waarom eten wij dan enkel nog sla? De mannen lijken ons te aanvaarden zoals we zijn, moeten we dan zelf ook niet gaan veranderen? En wordt het niet tijd dat de vrouwen, die aan het hoofd staan van deze magazines, zichzelf en de vollere modellen gaan aanvaarden?

Een dieet is slecht voor je seksleven

Als je op dieet bent voor je opnieuw zwanger wil worden, moet je opletten dat je er niet door geobsedeerd wordt. Voor een man is er immers niets vervelenders in bed dan een vrouw die haar buikje probeert in te trekken en zich meer bezighoudt hoe ze er voor kan zorgen dat de cellulitis op haar billen niet zichtbaar zijn.

Een man, moet je maar denken, zit ook niet aan zijn ingegroeide teennagels te denken als hij met je vrijt...

Geen tijd door de kinderen?

Je vruchtbare dagen kan je plannen. Met een ovulatiekalender kan je bepalen welke dagen je het meest vruchtbaar bent. Ook opvang voor je eerste (en tweede kindje) kan je op deze manier plannen.

Bereken je vruchtbare dagen voor de volgende maanden en plan een wekkendje-weg onder jullie twee of een avondje waarbij de kinderen naar oma en opa gaan.

Wedden dat je man het heerlijk vindt om een seksavond- of weekend voor jullie te plannen? En voor jou wordt het op deze manier een stuk aangenamer...

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen