Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Sneller zwanger door voedingssupplementen?

2 min
Kinderwens

Sneller zwanger door voedingssupplementen?

2 min
Éveil, Santé
Wist je dat een aangepast dieet je kan helpen sneller zwanger te worden?

Na jarenlange mislukkingen stopten acht Nederlandse koppels een jaar geleden met medische behandelingen om zwanger te worden. Ze kozen voor het ondersteunen van de natuurlijke vruchtbaarheid in het project ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’. Ze verbeterde hun dagelijkse voeding, bezochten dietisten en gebruikten voedingssupplementen. Binnen een jaar zijn 4 van de 8 koppels op de natuurlijk wijze zwanger geworden.

Een onvervulde kinderwens een enorme impact heeft op het leven van vrouwen en mannen die hiermee te maken hebben. Als natuurlijk zwanger worden niet lukt, kan het medische circuit de helpende hand bieden met technieken als IUI, IVF en ICSI. De medische trajecten die hiermee samenhangen zijn echter zwaar en kunnen negatieve bijwerkingen hebben. Er is maar weinig aandacht voor een natuurlijke manier om de kans op een zwangerschap zo groot mogelijk te maken.

‘Geen vogel legt een ei voordat zijn nest klaar is’, zegt Maurice Kool, één van de professionals die de koppels begeleidde. Hij heeft inmiddels vele koppels op een natuurlijke wijze geholpen om zwanger te worden. ‘Het is belangrijk om je leven gezond in te richten en en je lichaam in een goede conditie te brengen wanneer je zwanger wilt worden. Niet alleen een sportieve conditie, maar ook je lichaam voeden met de juiste voedingsstoffen die belangrijk zijn voor eicellen, zaadcellen en de bevruchting, zorgen voor een grotere kans’.  Er is vaak weinig aandacht voor een natuurlijk, aangepast dieet en veel koppels belanden al snel in een medisch traject. En niet vergeten, een gezond leven is onlosmakelijk verbonden met de menselijke biologie die immers altijd aan de basis staat van een nieuw leven, ook wanneer medisch technische ingrepen noodzakelijk zijn om een bevruchting tot stand te brengen.

Wil jij ook meer weten over dit programma? En misschien ook wel starten met het detox-programma en de voedingssupplementen?

http://samennatuurlijkzwangerworden.nl/

 

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen