Babyboom
Babyboom
Baby

Van borstvoeding naar flesvoeding. Het kan eenvoudiger!

2 min
Voeding
Baby

Van borstvoeding naar flesvoeding. Het kan eenvoudiger!

2 min
Éveil, Santé
<p>Een vlotte overschakeling van borstvoeding naar flesvoeding? Het Nutradefense gamma van Friso kan de oplossing bieden!

Ben je van plan je baby te laten overschakelen van borst- naar flessenvoeding? In dit geval kan het Nutradefense gamma van Friso deze overgang misschien vlotter laten verlopen voor jou en je baby. Het Nutradefense gamma, dat sinds maart 2010 verkrijgbaar is in België, zorgt voor een vlotte overschakeling van borstvoeding naar flessenvoeding.

De werking van Nutradefense

De fabrikant, Friso, is de eerste die een gamma babyvoeding ontwikkelde voor baby’s die borstvoeding krijgen. Het Nutradefense gamma van Friso werd speciaal ontwikkeld om in de noden van deze baby’s te voorzien. De producten bevatten immers drie belangrijke ingrediënten die ook aanwezig zijn in de moedermelk.

Een eerste belangrijk ingrediënt van het Nutradefense gamma zijn prebiotische vezels. Deze natuurlijke vezels bevorderen de darmwerking en dragen bij tot de ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Het Nutradefense gamma bevat ook omega-3 & 6 vetzuren die bijdragen tot een goede ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen. Een derde ingrediënt dat aanwezig is in het Nutradefense gamma zijn nucleotiden. Deze zijn absoluut noodzakelijk voor de opbouw van het afweersysteem.

Voorgaande ingrediënten zorgen samen met de andere aanwezige voedingsstoffen, waaronder energie, eiwitten, vetten, koolhydraten, mineralen, vitaminen en micronutriënten, uit het Nutradefense gamma voor een zo goed mogelijke benadering van de moedermelk om de overgang naar flessenvoeding zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De voordelen van de Nutradefense producten

De Nutradefense producten dragen, dankzij hun specifieke samenstelling, bij tot de groei en ontwikkeling van je baby. De producten werden ook verrijkt met ijzer en bevatten een laag eiwitgehalte om de nieren niet te overbelasten en overwicht te voorkomen.

Onder het motto “Healthy Food, Happy Future” worden alle producten van Friso zorgvuldig getest in het Friso Instituut voor Kindervoeding, dat internationale wetenschappelijke en voedingskundige expertise verenigd, om zo de beste kwaliteitsstandaarden te garanderen. Ook werkt Friso samen met verschillende universiteiten, openbare en privé-onderzoekscentra, ziekenhuizen etc. om de kwaliteit van zijn producten steeds te controleren en te verbeteren. Op deze manier wil Friso bijdragen tot de optimale ontwikkeling en bescherming van je baby.

Waar kan je de Nutradefense producten kopen?

Het Nutradefense gamma van Friso is te koop in de meeste Belgische supermarkten aan zeer democratische prijzen.

Ontdek nu in onze shop !
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
Natracare
Maandverband Long Ultra + vl
3.39
Kopen
En nog meer ...
Voeding