Meer dan 10 jaar geleden wilde Laura Dixon zwanger worden maar wat ze ook probeerde, het lukte niet. IVF en ICSI liepen allemaal slecht af. Een keer werd Laura zwanger; een zwangerschap die ze verloor in de 8ste week.
Laura was al vegetariër sinds ze een kind was. Na het lezen van een artikel over hoe dierlijke proteïnen de vruchtbaarheid kunnen verbeteren, besloot ze vlees toe te voegen aan haar dagelijkse maaltijden. Vreemd genoeg werd ze bijna verslaafd aan kip, steak en varkensvlees. Ze at bijna dagelijks McDonalds en stond zelfs 's nachts op om charcuterie uit de koelkast te halen.
Enekle maanden nadat ze startte met het eten van vlees, was Laura al enkele kilo's aangekomen. Op haar verjaardag bevestigde de dokter een positieve zwangerschapstest: Laura was zwanger van een drieling.
De drieling is nu 14 maanden oud. Laura is opnieuw vegetariër, maar zegt in een Amerikaans nieuwsbericht: "Ik ben ervan overtuigd dat mijn lichaam de dierlijke proteïnen nodig had om zwanger te worden en de kinderen te kunenn dragen." De Amerikaanse gezondheidsdienst raadt vegetarische vrouwen aan een kuur met ijzer en vitamine B12 te volgen gedurende de hele periode dat ze zwanger willen worden of zwanger zijn.