Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Verbeter uw kans op een natuurlijke conceptie

1 min
Kinderwens

Verbeter uw kans op een natuurlijke conceptie

1 min
Éveil, Santé
<p>Conceive Plus Vruchtbaarheidsglijmiddel is een wetenschappelijk geformuleerd sperma-vriendeljike vaginale gel die ontwikkeld is om u te helpen om uw kans uw op een natuurlijke conceptie te verbeteren, is nu in België beschikbaar.

Sinds 2009 is het vruchtbaarheidscijfer voortgang gestopt om te stabiliseren op iets minder dan 1,6 kinderen per vrouw in de EU. In België ziet een op de tien koppels die regelmatig onbeschermde seks heeft zijn verlangen om zwanger te worden niet binnen een jaar bereikt en een op de zes koppels wordt medisch geholpen om zwanger te worden

Een innovatief product die in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht wordt, en die op deze problemen reageert, krijgt heel positieve feedback van het publiek en maakt eindelijk zijn intrede in Belgische apotheken.

Conceive Plus - vruchtbaarheidsglijmiddel is een vaginale gel die alle paren die zwanger willen worden en ook slechts 70% van de vrouwen die aan vaginale droogheid lijden ondersteunt. Het is wetenschappelijk ontworpen en onschadelijk voor sperma. Dit product is ontworpen om op natuurlijke wijze uw kansen om zwanger te worden te verhogen .

Deze Innovatie is reeds wereldwijd bekend en is nu in alle Belgische apotheken beschikbaar daarmee baby's het land binnenvallen!

 

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
115.99
Kopen