Babyboom
Babyboom
Kinderwens

Wil je vriendin zwanger worden? Schenk haar een maansteen!

2 min
Kinderwens

Wil je vriendin zwanger worden? Schenk haar een maansteen!

2 min
Éveil, Santé
<p>Of het werkelijk helpt kan niemand bewijzen, maar het is alvast een psychologisch steuntje!

Eeuwenlang geloven mensen al dat edelstenen een bijzondere kracht hebben. Ze zouden je psychologisch en lichamelijk net dat duwtje kunnen geven waar je behoefte aan hebt.

Ook als je zwanger wil worden, zijn er edelstenen die - volgens oeroude verhalen - je zouden kunnen helpen. En ook al is het niet bewezen, een natuursteen dragen maakt je enkel mooier - waarom zou je het er dan niet op wagen?

Een maansteen om zwanger te worden

Een maansteen is een natuursteen die wit, blauwig of zelfs geel kan zijn. De steen staat bekend voor haar kalmerend effect; de steen zou jouw gevoelens rustiger maken. Volgens oude verhalen is het een steen die mensen met slapeloosheid weer helpt te slapen.

Ook als je zwanger wil worden, borstvoeding geeft of last hebt van PMS is een maansteen een pracht van een juweel. Er wordt immers gefluisterd dat de maansteen ontgiftend werkt en daardoor positief op je hormonale stelsel werkt. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Een maansteen schenken aan je vriendin die zwanger wil worden

Een maansteen kopen is niet duur. Dat lijkt misschien zo, omdat er over een edelsteen wordt gesproken maar je koopt al een maansteen vanaf 15 euro. Een mooi geschenk voor een vriendin die moeilijk zwanger wordt; het geeft haar meteen een duwtje in de rug.

Neem je vriendin zelf mee naar een winkel waar natuurstenen worden verkocht, want er wordt gezegd dat je vriendin zelf het best voelt welke steen bij haar past. Een maansteen draag je op de blote huid om de werking te versterken. Leg de steen 's nachts in het maanlicht of bij een bergkristal om op te laden. Ook het morgenlicht zou een maansteen goed doen.

Proberen maar. Waarom ook niet!?

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Rijst groeidrink 1-3 jaar 6x1L
13.50
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen