Babyboom
Babyboom
Aanbieding

-3 Cash-Back op GENGIGEL mondgel 1e tanden.

Aanbieding

-3 Cash-Back op GENGIGEL mondgel 1e tanden.

Éveil, Santé
Om snel de glimlach van uw baby terug te brengen!
-3 Cash-Back op GENGIGEL mondgel 1e tanden.
Dit aanbod eindigt op
31.12.2024
Geldigheidsduur van de bon
30 dagen

GENGIGEL Eerste tandjes, een effectieve en veilige oplossing voor baby's 

Gengigel Oraal Gel Eerste Tandjes verlicht snel pijn, vermindert zwelling en bevordert het herstel van het tandvlees van uw baby. Zo zal hij snel zijn glimlach terugvinden! 

NU -3 € Cash-Back op Gengigel Oraal Gel Eerste Tandjes 

Klinisch getest, Gengigel orale gel voor eerste tandjes is een veilig product dat natuurlijk voorkomend hyaluronzuur bevat, essentieel voor gezond tandvlees. Zonder verdovingsmiddelen of parabenen, zonder suiker, alcohol of kunstmatige smaakstoffen, glutenvrij en lactosevrij, is het perfect geschikt voor de allerkleinsten.

Gengigel Oraal Gel Eerste Tandjes is een Medisch Hulpmiddel Klasse II

Maximale promotie: 1x €3 terugbetaald (niet cumuleerbaar met andere promoties), op basis van een geldig aankoopbewijs van Gengigel Teething eerste tanden (CNK 3597-929). Gengigel wordt verkocht in apotheken, parafarmacieën en online apotheken. 1 cashback per gezin/rekening/bon. Het bedrag wordt op uw rekening gestort door N2com NV, het bedrijf verantwoordelijk voor de verwerking van de actie. Zie www.babyboom.be/nl/deals voor meer informatie. Promotie georganiseerd door Qualiphar NV, met maatschappelijke zetel te “Rijksweg 9, 2880 Bornem”. Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn en lid van Babyboom. Aanbod geldig tot 31/12/2024 of de eerste 1.000 terugbetalingen, de actie eindigt wanneer een van de 2 doelen is bereikt.

95% van de Babyoom consumenten die het getest hebben, raden het aan.