Babyboom
Aanbieding

-10% op de volledige collectie van Mama Baas Shopt

Aanbieding

-10% op de volledige collectie van Mama Baas Shopt

Mama Baas Shopt staat voor supertoffe sweaters, koffiemokken, kinderkledij en nog zoveel meer! We kiezen enkel producten waar we zelf 100% achterstaan. Je krijgt nu 10% korting* op onze volledig collectie!
-10% op de volledige collectie van Mama Baas Shopt
Dit aanbod eindigt op
31.12.2021
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Met liefde gekozen

In onze webshop worden alle producten zorgvuldig gekozen. Enkel de items waar wij als Mama Baas 100% achterstaan, zullen we verkopen. 

We kiezen voor leuke ontwerpen, toffe kleuren, grappige en herkenbare quotes! We denken aan alle (toekomstige) mama’s en papa’s, aan de oma’s en de opa’s, de meters en de peters, de plusouders, de baby’s en de grote/kleine broers of zussen. 

 

Voor elk wat wils

Herkenbaar is ons key word. We zoeken de leukste quotes uit zodat je als mama, na weer een slaaploze nacht, toch nog eens kunt lachen. We bieden leuke manieren aan om aan je ouders te laten weten dat ze grootouders worden, om een meter in de bloemetjes te zetten…

Daarnaast maken we ook boeken: zowel leuke gift-boeken als informatieve lectuur. Alles wat je moet weten over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen, je baby’s eerste levensjaar, jouw eerste jaar als mama… alles komt in aan bod! 

 

Om onze shop, die nu 1,5 jaar bestaat, in de bloemetjes te zetten, bieden we jullie een korting aan van 10% op onze volledige collectie! 

 

*De kortingscode is geldig t.e.m. 31/01/2021 en slechts éénmaal per account te gebruiken.