Babyboom
Babyboom
Zwanger

9 geweldige cadeautjes voor een toekomstige of kersverse mama

3 min
Speciaal voor Mama
Zwanger

9 geweldige cadeautjes voor een toekomstige of kersverse mama

3 min
Éveil, Santé
Binnenkort een kersverse mama in je vrienden- of kennissenkring? En zin om haar te verrassen met een leuk cadeautje voor dat bundeltje geluk – dat af en toe z’n keeltje openzet? Dan hebben enkele ideetjes.

1. 365x mama zijn 

Mama zijn is... elke dag bijzonder! Dus dan kan je dat maar beter elke dag in de verf zetten. Met een frisse jaarkalender met 365 ontroerende en originele uitspraken van mama's, papa's én kinderen bijvoorbeeld. In onze typische no-nonsense stijl. 

En .... 

de nieuwe versie voor 2023 is er! 

2. Babysit-tegoedbon 

Als kersverse mama denk je misschien nog niet meteen aan het huis verlaten. Maarrr, geloof ons, enkele weken/maanden later – dat is voor iedereen anders – smeken nieuwe ouders misschien om een avondje weg! En dan zal je iemand zo blij maken met die bon ‘goed voor 1 avond babysit, inclusief overnachting’. 

3. Het Kraamvisiteboek

Die eerste maanden komt iedereen een nieuw boeleke graag bewonderen. Om die herinneringen aan het babybezoek te verzamelen en bewaren, hebben we een gloednieuw boek: het Kraamvisiteboek

Op wie vindt het bezoek jou het meeste lijken? Welke wijze raad wordt er meegegeven? Wij wensen voor jou ... Welke cadeautjes heb je gekregen? In het Kraamvisiteboek bundel je op een originele manier alle liefs van de kraamvisite, de babyborrel of het kraamfeest. Een bijzondere herinnering voor later! 

4. Meisje of jongen?

Niks leuker dan al wat voorspellingen maken over het baby’tje dat eraan komt. Laat iedereen mee raden naar het geslacht van je baby en nog veel meer kenmerken voorspellen in het nieuwe Meisje of jongen-boek

De kleur ogen van papa? Wordt het een jongen of een meisje? Het neusje van mama (jup, de zalm hé ;-))? Wat zal je later worden? Laat iedereen mee raden naar het geslacht en alle andere eigenschappen van het boeleke dat binnenkort in je armen ligt. Een bijzondere herinnering voor later! 

5. Een strippenkaart 

Een wat? Maak een kaart en hang er verschillende afscheurbare stripjes aan. Schrijf op elke strip iets wat je voor haar wil doen voor/na de bevalling. 

Bijvoorbeeld: ik kook een lekkere maaltijd voor jou als je hoogzwanger bent. Of: ik doe je strijk de eerste maand na de bevalling. Of: ik neem je mee naar een (baby)spa al je eens nood hebt aan wat ontspanning tijdens je zwangeschapsverlof. Noem maar op. 

Een leuk DIY-cadeau waar je een mama to be zeker blij mee maakt. En de mama zelf kan kiezen waar ze wanneer zin in heeft. 

6. Kraamkost

Waar zie je je het meest tegen op als je net bevallen bent en een kindje op de wereld hebt gezet? Juist, ook nog eens dat eten maken. Boodschappen doen ... Nadenken over eten tout court is er eigenlijk al teveel aan. Want al die laatste restjes energie gaan naar je baby. 

Wat is er dan ook een toffer cadeau dan een lekkere, gewoon maar op te warmen, maaltijd? Breng je zus/vriendin/collega … een heerlijke schotel. Die zal zo hard welkom zijn. En een ovengerecht, een portie spaghettisaus … kan je gerust op voorhand maken, nog voor de baby er is, en invriezen. 

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in het boek Kraamkost

7. Ontspanpakket 

Shop een fijn pakketje met dingen die een zwangere mama wel kan gebruiken om nog even te ontspannen voor de baby eraan komt. 

Wat comfy zwangerschapskleren (voor een lazy day), een lekker zwangerschapsgeurende olie (smeren maar over die buik), zachte slippers, wat wellness dingetjes voor thuis, een lekker knabbeltje … Stel het samen op maat van de mama. 

8. Voedingskaart

Bijhouden hoe laat je baby de laatste keer heeft gegeten? En als je borstvoeding geeft: welke borst was dat dan? 

Het is niet gemakkelijk om dat te onthouden (mom brain, zwangerschapsdementie en zo ;-)). 

Maar daarvoor hebben we dé oplossing. Aanschouw onze voedingskaart

Ideaal als klein extraatje voor een toekomstige of kersverse mama. 

9. Koffiemok 

Koffie, een life saver als je nachten niet meer zo ononderbroken en/of rustgevend zijn. Of een lekkere thee, kan ook. 

 

Niks leuker dan die op te slurpen uit een leuke mok die dan nog eens een glimlach op je gezicht tovert. 

Nog meer inspiratie nodig? Op Mama Baas Shopt hebben we nog heel wat leuke mama-cadeautjes!

Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Babyboom Geschenkpakket 11-17 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Babyboom Geschenkpakket 11-17 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket Babyboom +24 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
75%
Good Gout
Mini rijstwafel met bosbes
2.10
Kopen
En nog meer ...
Speciaal voor Mama