Babyboom
Babyboom
Baby

8 ideeën voor geboortegeschenken

3 min
Organisatie/Administratie
Baby

8 ideeën voor geboortegeschenken

3 min
Éveil, Santé
Heb je onlangs te horen gekregen dat er een nieuwe baby onderweg is? En je bent nu op zoek naar cadeau-ideeën voor de geboorte van deze baby? Perfect, want wij hebben verschillende cadeau-ideeën voor jou bedacht voor deze toekomstige pasgeborene! Snel, snel, je hebt niet veel tijd meer voor de baby geboren wordt, dus het is tijd om te gaan winkelen!

Aarzel niet de ouders te vragen wat zij al voor hun toekomstige kind hebben gekocht (materialen of voorwerpen), voordat je meteen op zoek gaat naar cadeaus. Dit zal dubbel werk voorkomen.  

Er staan je na deze fase verschillende opties ter beschikking:  

Als de ouders al een bepaald thema hebben gepland voor de inrichting van de kamer van het toekomstige kind, dan kan je een geschenk kopen in overeenstemming met het thema van de kamer.   

Zelfs als ze al een geboortelijst hebben gepland, hoef je het cadeau alleen nog maar te kopen en te geven.  

Om het perfecte babycadeau te vinden, hebben we 8 originele cadeau-ideeën op een rijtje gezet (dit kan ook werken voor tweelingen):   

Nr. 1: Een 100% aanpasbaar juweel   

Als je de naam van de baby al kent, is een armband of kettingarmband ideaal. Deze geschenk blijft echter zeer intiem. Het moet worden gegeven als je dicht bij de familie staat (tante, oom, peter, meter, zus, broer, neef, enz.). 

N°2: Een fotoshoot voor het hele gezin  

Het is waar dat de bevallingskamer niet de beste omgeving is voor mooie foto's. Waarom dan niet, na deze langverwachte geboorte, het hele gezin een fotosessie aanbieden om dit ongelooflijke en onvergetelijke avontuur te vereeuwigen? 

N°3: Een geboorte geschenk set  

Er zijn twee mogelijkheden: zelf samenstellen of rechtstreeks in de winkel kopen. Het is een geschenk dat zowel compleet als gevarieerd is!   

  • Te koop: de complete geboorteset
  • Je kunt je eigen set producten samenstellen, hier zijn wat ideeën:

- Een bijtring 

- Fopspenen 

- Bestek/borden 

- Body lotion 

- Hydraterende reinigingsmelk 

- enz... 

N°4: Een geschenk voor mama: een moment van ontspanning  

Het geboortegeschenk kan ook voor de moeder bestemd zijn! Ja, mama heeft ook recht op een beetje ontspanning en rust na haar 9 moeilijke en vermoeiende maanden. Gun mama een moment van ontspanning speciaal voor haar: een massage of een ontspannende kuur.  

Sommige gezondheidscentra bieden speciale moeder/baby massages aan. Dit is een kans om een band te creëren met moeder en baby.   

Het voordeel? De masseuse zal de moeder tonen hoe ze haar baby moet masseren, zodat ze thuis de juiste gebaren kan reproduceren.  

N°5: Baby album   

Een baby fotoalbum is een must! Wat een kans om de mooiste herinneringen aan de eerste jaren van de baby te bewaren!   

N°6: Kleding   

Een klassieker, maar altijd nuttig!   

Ja, kleertjes zijn altijd handig om baby aan te kleden vanaf de allereerste dagen! Baby zal ze nodig hebben! Natuurlijk, het hangt allemaal af van het seizoen! Bodies, sokken, een muts, pyjama's ... er zijn veel keuzes! En waarom geen complete outfit?  

Een tweede mogelijkheid: koop een cadeaubon rechtstreeks in de winkel van je keuze. Simpel, effectief en werkt elke keer!  

N°7: Voor de dappersten: kies voor gepersonaliseerde geschenken  

Koop het voorwerp van je keuze en personaliseer het zoals je wilt.   

Enkele voorbeelden:   

  • Een kam om te personaliseren met de naam van het kind 
  • Een badjas, een geboorte mutsje of een slabbetje voor een handgemaakt cadeau, borduur de naam van het kind 

Het gepersonaliseerde geboortegeschenk is de manier om authenticiteit en sentimentele waarde aan het geschenk te geven. Bovendien bespaar je geld en je portemonnee zal je dankbaar zijn want dit zijn goedkope cadeaus als je budget het niet toelaat.  

N°8: Een abonnement op Babyboom +   

Waarom geeft u geen abonnement op Babyboom +? Ouders profiteren het hele jaar door van voordelige prijzen en van talrijke voordelen en verrassingen bij elke bestelling!  

Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Geschenkpakket 18-24 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Babyboom
Geschenkpakket 18-24 maanden - Nederlands
0.00
Kopen
84%
NAN
OPTIPRO 3
13.55
Kopen
67%
Weleda
Borstvoedingsthee
4.30
Kopen