Babyboom
Babyboom
Baby

Wat geef je de kinderoppas op de laatste dag van de crèche?

2 min
Opvoeding
Baby

Wat geef je de kinderoppas op de laatste dag van de crèche?

2 min
Éveil, Santé
Het is het einde van het jaar en de crèche van uw kind sluit zijn deuren of uw kind heeft binnenkort zijn of haar laatste crèchedag voordat het naar school gaat. Uw baby wordt al enkele maanden verzorgd door een kinderverzorgster en het hele team van de crèche. U wilt uw kinderoppas bedanken. Het is niet altijd makkelijk om met cadeau-ideeën te komen, dus dit artikel zal je helpen.

De klassiekers

Klassieke geschenken zullen altijd in de smaak vallen bij uw kinderoppas. Met hen neem je geen risico's. Er zijn verschillende soorten klassieke geschenken, waaronder :

- Geschenken voor fijnproevers: bitterkoekjes, pralines, pralines, streekproducten... u hebt de keuze, deze geschenken zullen de smaakpapillen van uw kinderverzorgster doen tintelen

- Smartbox: als je echt geen ideeën meer hebt, zijn smartboxen een must

- Delicate geschenken: bloemen of geurkaarsen, fleuren het interieur van uw favoriete kinderkamer verpleegster

Gemeenschappelijke geschenken

U kunt samen met andere ouders een bedankje organiseren voor uw kinderoppas en al het personeel dat voor uw kinderen zorgt. Door een of meer gezamenlijke giften te doen, vermijdt u dubbel werk en kunt u een veel duurder geschenk geven. Het gezamenlijke cadeau kan een sieraad zijn of een bungeejump. 

Nuttige geschenken

U kon uw kind het hele jaar door in de crèche laten wanneer u naar uw werk of naar de bouwplaats moest. Dit heeft je leven makkelijker gemaakt. Nu is het jouw beurt om een nuttig cadeau te geven aan de kinderverzorgster.

Zoek uit wat de smaak en de voorkeuren van de kinderverzorgster zijn, als u valse en originele ideeën wilt vermijden. Door een collectief cadeau te geven kunt u de persoon die zo goed voor uw kind heeft gezorgd een groot plezier doen. U kunt haar een kledingstuk geven, een parfum, een handtas: het is nuttig en elegant. 

DIY geschenken

Beroepskrachten in de kinderopvang stellen het op prijs kleine geschenken te ontvangen wanneer een kind de crèche verlaat of aan het eind van het jaar, maar zij zijn nog meer ontroerd wanneer de kinderen zelf meehelpen. Zij hebben immers maandenlang voor uw kind(eren) gezorgd, en zij zullen blij zijn te zien hoezeer de kinderen hen waarderen.

U kunt bijvoorbeeld een blanco draagtas kopen waarop uw kind kan schilderen met zijn of haar handen of met een penseel. Bied uw kind patronen en kleuren aan en laat hun fantasie de vrije loop als ze oud genoeg zijn. U kunt ook mokken personaliseren. 

Als uw kind te jong is, zijn ook andere gepersonaliseerde geschenken mogelijk, zoals een klein fotoboekje met verschillende foto's van uw kind met de kinderoppas. U kunt bijvoorbeeld een foto kiezen van de eerste dag van uw kind op het kinderdagverblijf, vervolgens van zijn of haar verjaardag en ten slotte van het einde van zijn of haar verblijf.

Als u zin hebt om te bakken, kunt u een kant-en-klare pot klaarmaken om koekjes in te bakken. Doe alle ingrediënten die je nodig hebt (bloem, zuiveringszout, bakpoeder, bruine suiker, witte suiker, muesli, pure chocolade) in een pot van een liter. De oppas hoeft alleen de boter en de eieren toe te voegen en het is klaar om te bakken.

Ongewone geschenken

Bij uw cadeau kunt u nog een ander, meer ongewoon cadeau doen. 

Als u uw steun wilt betuigen aan de kinderverzorgster die met luidruchtige en speelse kinderen te maken heeft, kunt u haar een paar oordopjes geven: voor een welverdiende rust.

Ontdek nu in onze shop !
Naïf
Natuurlijke zonnebrandcrème Baby & Kind SPF50
17.15
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Naïf
Natuurlijke zonnebrandcrème Baby & Kind SPF50
17.15
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
159.99
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Opvoeding