Babyboom
Babyboom
Baby

Autospelletjes voor de allerkleinsten

2 min
Spelletjes
Baby

Autospelletjes voor de allerkleinsten

2 min
Éveil, Santé
Met de auto op reis is niet altijd gemakkelijk als je kleine kinderen hebt. Wij geven je drie spelletjes mee voor de allerkleinsten!

Voor een baby hoef je niet meteen spelletjes te voorzien in de auto, maar wel regelmatige rustpauzes. Voor een kleuter is dat anders. Natuurlijk kan je een DVD-speler in de auto installeren of je kind een tijdje stil houden met een i-pad, maar je wil niet dat je kind van hier tot in Frankrijk naar een vierkant kastje staart. Deze drie eenvoudige spelletjes helpen je (en ze zijn nog educatief ook)!

1. Banaan!

Met dit spelletjes leert je kind de kleuren beter herkennen! Telkens als er ene gele auto in het zicht komt, roep je banaan! Diegene die als eerste vijf bananen op de weg zag, mag de volgende fruitsoort (en dan ook kleur) uitkiezen.

2. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Een traditioneel spel waarmee je kinderen vanaf twee jaar al kan motiveren naar buiten te kijken.

3. Luister-CD's en liesjes zingen

Voor kleuters van 1 of 2 kies je voor een CD vol met leuke kinderliedjes die jullie meezingen. Kapitein Winokio weet elk kind (en de ouders) mee aan het zingen te krijgen met traditionele en vernieuwende kinderliedjes. Voor kinderen van 3 tot 5 jaar kies je voor luister-CD's met een verhaal. Hoorbeoken stimuleren de verbeelding van je kind, daar waar film geen ruimte biedt voor die verbeelding en creativiteit. Wij geven je alvast enkele leuke voorbeelden:

- Het cijferwinkeltje

- Jip en Janneke

 

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Spelletjes