Babyboom
Babyboom
Zwanger

Geen koffie en taart na IVF

1 min
Voeding
Zwanger

Geen koffie en taart na IVF

1 min
Éveil, Santé
Samen met je vriendinnen een kopje koffie drinken en een stukje taart eten? Dat doe je beter niet als je na IVF een bevrucht eitje teruggeplaatst kreeg!

Je wil dat bevruchte eitje dat teruggeplaatst werd na een IVF alle kansen geven? Vergeet dan die gezellige namiddagen met je vriendinnen!

Koffie na IVF-terugplaatsing

Een deense wetenschapper verkondigde vorige week opvallende resultaten van een onderzoek naar het gebruik van koffie na een IVF-terugplaatsing op een congres over IVF in Turkije.

Hij onderzocht 3.959 vrouwen die IVF ondergingen in het Deense Aarhus University Hospital. Een op de twintig vrouwen dronk gemiddeld meer dan vijf kopjes koffie per dag. Hun kans om zwanger te raken was de helft van de kans van vrouwen die geen koffie dronken. Cafeïne zou de boosdoener zijn.

Geen cake na IVF

Het volgende onderzoek is eigenlijk te klein om echt een betrouwbaar resultaat te geven, maar interessant is het wel. Onderzoekers van de Harvard School bestudeerden het dieet van 147 vrouwen die IVF ondergingen. Een voedingspatroon rijk aan verzadigde vetten zoals boter, vet vlees en kaas verlaagde het aantal eitjes dat de vrouw produceerde. Veel onverzadigde vetten zoals olijfolie en avocado verhoogde juist de kans op zwangerschap.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
Voeding