Babyboom
Babyboom
Baby

Houten speelgoed voor een ecologisch sinterklaasfeest

2 min
Spelletjes
Baby

Houten speelgoed voor een ecologisch sinterklaasfeest

2 min
Éveil, Santé
Sinterklaas nadert met rasse schreden en er komt weer een lawine van speelgoed aan… Maar overconsumptie dreigt onze planeet te verzwelgen. Wat dacht je ervan je oogappels te verrassen met duurzame producten zonder plastic, gemaakt van materialen met een minimale ecologische impact?

Koop voor je kinderen dus duurzaam speelgoed dat veilig is voor hen én goed is voor de planeet!

Met deze selectie houten speelgoed kies je niet alleen voor een ecologisch sinterklaasfeest, maar houd je het ook heerlijk eenvoudig. Leg die schermpjes dus aan de kant en ontdek samen met je gezin het plezier van duurzaam speelgoed dat de zintuigen en de verbeelding van je kinderen prikkelt en ontwikkelt.

Je kinderen zullen weg zijn van ons educatieve en pedagogische houten speelgoed waarmee ze spelen én leren!

Balansbord Wobbel

Dit Wobbel balance board liet zich inspireren door de pedagogie van Waldorf/Steiner. Het is heel veelzijdig speelgoed dat het evenwichtsgevoel en de fantasie van je kinderen ontwikkelt.

Deze balanceerplank werd gemaakt voor klein en groot en belooft uren speelplezier.

Dankzij de rondingen en zachte boog worden kleine kinderen zich bewust van hun lichaam en hun gevoel voor evenwicht. De Wobbel stimuleert niet alleen het evenwicht maar ook de krachtbeheersing, en dat op een leuke manier. Lenige gebruikers kunnen er zelfs mee aan de slag in de yogales! De grootsten kunnen de Wobbel dan weer gebruiken als hulpmiddel om hun spieren en evenwichtsgevoel te versterken.

Maar de Wobbel heeft nog andere verrassingen in petto… De gebogen vorm stimuleert namelijk de fantasie en de creativiteit. Kinderen kunnen er een brug, weg, glijbaan of tunnel van maken. Kortom, uren speelplezier verzekerd! En kers op de taart: de Wobbel leent zich ook perfect voor rustige momenten, want kinderen kunnen erin lezen terwijl ze zachtjes wiegen!

Ouderwetse rekenstaafjes

Dit koffertje met 100 rekenstaven is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De kleinste kinderen kunnen de houten staafjes indelen volgens kleur en kunnen de diverse geometrische vormen leren te herkennen. Naarmate ze groter worden, zal dit houten spel ze op een intuïtieve manier de basis van het rekenen bijbrengen. Al spelend leren… Dat wil toch iedereen? Optellen en aftrekken is niet altijd gemakkelijk aan te leren. De wereld van de cijfers kan voor kleine leerlingen abstract en raadselachtig lijken. Deze staafjes visualiseren de verschillende bewerkingen en maken ze zo veel duidelijker.

Dit spel is ideaal voor wie zijn eerste rekenkundige stapjes zet, omdat het de basis op een heel intuïtieve manier bijbrengt. Kleine handjes zullen er heel blij mee zijn!

Een ritje op het reuzenrad

Je kinderen zullen weg zijn van dit mooie en kleurrijke houten reuzenrad! De robuuste houten constructie werd bedrukt met niet-giftige verf op waterbasis. Het reuzenrad heeft bovendien een hendel waarmee je het echt kunt laten draaien. Je kleine avonturier zal als gehypnotiseerd toekijken hoe dit grote wiel draait!

Er zitten drie schattige diertjes van massief beukenhout bij: een konijntje, een panda en een poes. Met deze mooie figuurtjes kan je kind talloze spannende verhalen verzinnen. Het kan zijn dierenvriendjes op het grote rad zetten en hen de mooiste avonturen laten beleven! Met de houten kraaltjes telt je kind hoeveel keer het rad al rondging of hoeveel kaartjes het moet uitdelen. Dit speeltje dat de verbeelding en zintuigen prikkelt zal al snel onmisbaar worden in de speelkamer!

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Spelletjes