Babyboom
Babyboom
Baby

In harmonie leven met je lichaam

2 min
Speciaal voor Mama
Baby

In harmonie leven met je lichaam

2 min
Éveil, Santé

Postnatale kuur

Een postnatale thermale kuur is ideaal om na je bevalling in een relatief kort tijdsbestek opnieuw een lichamelijk en emotioneel evenwicht te vinden. Dergelijke kuur bestaat uit een combinatie van bekkenbodemspieroefeningen, ontspanning en relaxatie in een uitzonderlijk kader.

Deze kuren, die speciaal afgestemd zijn op jonge mama's, hebben tot doel geest en lichaam terug met elkaar te verzoenen. Ze zijn perfect om postnatale vermoeidheid, baby blues of depressiviteit tegen te gaan. Bovendien is het aangename manier om ook lichamelijk terug in vorm te raken: gewichtverlies, versterking van buik-en rugspieren,...

Als je de gelegenheid hebt om van een postnatale kuur te genieten, zal je merken dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Alle activiteiten en oefeningen zijn perfect afgestemd op de noden van de jonge moeders en zijn erg bevorderlijk voor hun gevoel van welbehagen.

Postnatale kuren kan je met of zonder je baby volgen en kunnen tot 6 dagen duren. Ze vinden meestal plaats in een uiterst comfortabel en gezellig kader. Een postnatale kuur kan je terug het dynamisme en de sereniteit bezorgen die je nodig hebt om zowel voor je baby, je partner en jezelf paraat te staan!

Osteopathie

Je lichaam heeft heel wat veranderingen ondergaan tijdens je zwangerschap en een bezoek aan de osteopaat kan je helpen om je lichaam terug in evenwicht te krijgen. Tijdens de zwangerschap worden je spieren en gewrichtsbanden elastischer onder invloed van de zwangerschapshormonen. Tijdens de bevalling krijgen ook de bekkengewrichten het hard te verduren.

Als gevolg van al deze veranderingen, is het mogelijk dat de puzzel waaruit je lichaam bestaat niet meer zo goed in mekaar past en dat er daar verschillende ongemakken uit voortvloeien.

Een goede osteopaat kan snel te weten komen op welke plaats er iets knelt in je lichaam. Hij zal dan lichte druk uitoefenen met vingers en handpalm op die plaats. Zo kunnen gewrichten en gewrichtsbanden terug hun normale mobiliteit verwerven.

Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Maandverband Long Ultra + vl
3.17
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Natracare
Maandverband Long Ultra + vl
3.17
Kopen
Natracare
Maandverband maxi regular normaal
3.00
Kopen
Natracare
Maandverband ultra extra normaal + vleugels
2.88
Kopen
En nog meer ...
Speciaal voor Mama