Babyboom
Babyboom
Baby

Postnatale kuren

2 min
Wellness
Baby

Postnatale kuren

2 min
Éveil, Santé
Waarom je niet tijdens je zwangerschapsverlof, met of zonder baby, een weekend of zelfs een week laten verwennen? Het ideale moment voor een dergelijke kuur is 3 maanden na je bevalling.

De vermoeidheid van de bevalling uitwissen en weer een droomfiguur krijgen. Onmogelijk denk je? Dit is nochtans de uitdaging die de thalassotherapiekuren aangaan. 

Waarom je niet tijdens je zwangerschapsverlof, met of zonder baby, een weekend of zelfs een week laten verwennen? Het ideale moment voor een dergelijke kuur is 3 maanden na je bevalling.

 

Er bestaan verschillende formules, voor jou alleen of samen met je kindje. De postnatale kuren bieden geen babybehandeling aan, maar als je schat met je meekomt, kan je hem toevertrouwen aan de goede zorgen van een professioneel team terwijl jij behandeld wordt. 

 

Sommige centra voor thalassotherapie bieden ook behandelingen aan voor je kindje, zoals babymassages of bubbelbaden, volgens de formule van de zogenaamde moeder- en babykuren.

Wat mag je verwachten?

Je wordt door specialisten verwend met tal van behandelingen die je alle stress en vermoeidheid van de voorbije maanden zullen doen vergeten. De verstrekte behandelingen verschillen van centrum tot centrum, maar volgende behandelingen behoren tot de mogelijkheid:

  • Fysiotherapie voor de spieren in de gebieden die verzwakt zijn door de zwangerschap en bevalling om je lichaam weer in vorm te brengen,
  • fitnesssessies om je conditie weer op peil te brengen,
  • ontspannende behandelingen (pakkingen, massages, gelaatsverzorging…),
  • toegang tot hammam, sauna en hydromassage,
  • evenwichtige maaltijden,
  • tips van een diëtist die je helpen de basisregels voor een gezonde voeding in praktijk om te zetten.

 

Overtuigd?

Ontdek nu in onze shop !
Dr. Brown's
Options+ Giftset Standaardfles blauw
68.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Dr. Brown's
Options+ Giftset Standaardfles blauw
68.99
Kopen
MAM
Easy Start Anti-Colic 260ml zuigfles
11.49
Kopen
Medela
3-in-1 Borstvoedings- en kolfbeha Noir Maat XXL
49.99
Kopen
En nog meer ...
Wellness