Babyboom
Babyboom
Zwanger

Je zwangerschap origineel aankondigen

2 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

Je zwangerschap origineel aankondigen

2 min
Éveil, Santé
Jij wil je zwangerschap aankondigen aan familie en vrienden en wil dat graag op een originele manier doen?

Hoe je zwangerschap origineel aankondigen? 

Je bent er al weken over aan het denken hoe je op een creatieve manier je zwangerschap kan aankondigen. Niet alleen aan je partner, maar ook aan je ouders, schoonouders, vrienden en familie. Misschien moet je wel een vriendin die maar niet zwanger wordt over jouw grote nieuws vertellen, en vind je dat best moeilijk. Of je hebt misschien al kleine kinderen, die nu te horen krijgen dat ze een broertje of zusje verwachten?

De Belgische firma JBC vond daar een leuke oplossing voor. JBC lanceert namelijk een announcement collection. Met een schattig rompertje of slabbetje met leuke quote moet dat lukken!

Geef je ouders bijvoorbeeld een cadeautje; een slabbetje waarop staat 'promoted to grandparent' met een echo van de baby. Wedden dat ze dit geschenkje voor altijd bewaren? Jullie hebben er ook lang over nagedacht wie de meter en peter van jullie kindje gaan worden. Maar hoe kan je deze belangrijke vraag op een originele manier stellen? Kies een moment uit waarop ze het niet verwachten en verras hen met de slabbetjes en rompertjes met de leuke quote 'looking for a godmother' of 'looking for a godfather'.

Mini-me

Voor de zomer lanceert JBC ook een twinning-look met mama, papa en baby. Twinning betekent dat jullie gelijkaardige kledingstukken dragen, die aangepast werden aan jullie geslacht of aan de rol die je hebt in je familie. Leuk! Tenslotte heeft de webshop ook ene leuke babycollectie. Deel jouw leukste looks en JBC-momenten op Instagram of op de JBC Facebookwall met één van deze  hashtags & win een cadeaubon van €100! #JBCFamily - #JBCFashion - #familystoriesJBC

Even beroemd

Wist je dat sommige koppels kort beroemd worden door hun originele zwangerschapsaankondiging? Op Instagram en Facebook duiken er steeds weer bijzonder originele zwangerschapsaankondigingen op, die zeer vaak gedeeld worden in de sociale media. Magazines en zelfs TV-team interviewen dan kort het zwangere koppeltje, om te begrijpen waar zij hun idee vandaan haalden.

Zo werd dit koppeltje kort beroemd door de foto's van hun in-vitro baby. Wat wil jij doen om je zwangerschap aan te kondigen?

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen