Babyboom
Babyboom
Zwanger

Je partner vertellen dat je zwanger bent

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

Je partner vertellen dat je zwanger bent

2 min
Éveil, Santé

Meer en meeraanstaande vaders kijken mee toe of de zwangerschapstest een positief resultaat meldt. Als jouw partner er op dat moment echter niet bij is, kan je een originele manier vinden om van het moment van aankondiging een onvergetelijk moment te maken. Er bestaan geen regels dus aarzel niet om je verbeelding te gebruiken.

Hoe vertel je jouw partner dat je zwanger bent?

  • Sommigen leggen de zwangerschapstest op het bed of op de sofa zodat de man er niet naast kan kijken als hij de kamer binnenkomt.
  • Anderen kopen een babyartikel dat ze mooi ingepakt op zijn bord leggen of kondigen het ‘s avonds aan in bed voor het slapengaan.
  • De meest ongeduldige vrouwen nemen dadelijk de telefoon of de GSM om, na het uitbrengen van wartaal, uiteindelijk even op adem te komen en te zeggen: ‘ik ben zwanger' of ‘je gaat papa worden' of ...
  • De vrouwen die van romantiek houden, zullen hun partner eerder op de hoogte brengen in een restaurant met kaarslicht, net voor het dessert.

In geval van ongewenste zwangerschap ligt de aankondiging ervan uiteraard gevoeliger. Daarom blijven sommige vrouwen in dit geval de aankondiging maar uitstellen uit angst voor de reactie van hun partner. Ze wachten soms totdat de echografie plaatsvindt om dadelijk een ‘foto' van hun baby te kunnen tonen.

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
14.07
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
14.07
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
115.99
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen