Babyboom
Babyboom
Zwanger

Kinderkamer: haal de natuur in huis!

2 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

Kinderkamer: haal de natuur in huis!

2 min
Éveil, Santé
Trend: haal de natuur in de kinderkamer met de interieurtip van Babyboom. Hanglampen met vogels, behang met wilde bloemen of levensechte dieren op de muur.;

Kinderkamer: haal de natuur in huis

Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat natuur goed is voor mensen. Voor kinderen is natuur zelfs een belangrijke, natuurlijke ontwikkelingsruimte. Sommige dingen leer je immers niet uit boeken, maar moet je ervaren. En dat is niet alles!

Kinderen kunnen zich beter concentreren en hebben betere schoolresultaten als ze meer natuur om zich heen hebben. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kinderen met ADHD of stress (na een scheiding bijvoorbeeld) rustiger worden als ze de natuur om zich heen zien en voelen.

Een goede reden dus om de natuur naar de kinderkamer te halen!

De lamp in je kinderkamer

Donkere, grijze dagen? Niet als je de natuur naar de kinderkamer haalt. De vogeltjes in de vogellamp van het Nederlandse Dutch Dilight zijn nét echt. De hanglamp met vogels is een prachtstuk in de nieuwe kinderkamer of babykamer en een gouden tip voor je geboortelijst.

De lamp in je kinderkamer moet niet alleen voldoende licht geven; ze moet vooral gezelligheid in de kamer van je kind brengen, zodat je kind er zich thuis voelt. Een gevoel van veiligheid en geborgenheid helpt je kind beter te slapen. De handgemaakte vogellamp is verkrijgbaar in 16 verschillende kleurcombinaties: wit, goud, mint, turquoise, roze, fuchsia, neon, roestbruin, multi-color, oranje, geel, rood en zwart. In het voorjaar vind je de lamp ook in zalmroze en de jongenskleuren zachtblauw en groen. Daarenboven heb je 3 verschillende fotrmaten; small, medium en large. De energiezuinige LED-lampen, met de look en feel van een vintage kooldraadlamp, geven warm licht. De lampen zijn geheel volgens de veiligheidsnorm én eenvoudig op te hangen. De prijs loopt van €119,95 (small) tot €189,95 (large).

Je kan zelfs samen met je kind een eigen kleurcombinatie samenstellen!

Een muur vol natuur in de kinderkamer

Fantastisch zijn de muurstickers en het behang van Kek Amsterdam. De designers achter het Nederlandse merk kiezen ervoor de natuur in huis te halen door muurstickers van levensechte dieren. Konijnen, reusachtige beren met trouwe ogen, wijze uilen en schattige hondenbaby's...

Op het behang kies je voor een oerwoud, bloemen of een bos. De muurstickers zijn net zo eenvoudig te verwijderen als je ze aanbrengt, waardoor je regelmatig het interieur in de kinderkamer kan aanpassen. Haal die natuur naar binnen!

Misschien kies jij er wel voor planten in de kinderkamer te zetten?

Lees ook onze andere interieurtips voor de kinderkamer!

Ontdek nu in onze shop !
Philips Avent
Natural 2.0 starterset Glas
47.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Philips Avent
Natural 2.0 starterset Glas
47.99
Kopen
67%
Bojungle
Dinner set maïs - roze eenhoorn
14.16
Kopen
Doomoo
Buddy Classic Light Grey
57.00
Kopen