Babyboom
Babyboom
Baby

Onontbeerlijk in de herfst: regenpakken!

2 min
Mode
Baby

Onontbeerlijk in de herfst: regenpakken!

2 min
Éveil, Santé
;Een regenpak zorgt ervoor dat je kind urenlang buiten spelen kan, ook in de herfst. Maar wist je dat ze niet allemaal zo gezond zijn?

Ook baby's, peuters  en kleuters moeten veel meer naar buiten! Daar leren ze hun motorische grenzen kennen; rennen zonder vallen, in een plas springen zonder dat je erin valt, schreeuwen en .... ruiken. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor mooie herfstdagen. Ook bij wind, regen en de eerste koude hebben de allerkleinsten er nood aan naar buiten te gaan. Wij vertellen je waarom een regenpak onontbeerlijk is en waar je de leukste - en veiligste - regenpakken koopt!

Regenpak

Kinderen die nog kruipen, net kunnen lopen of leren rennen en springen, vallen nog vaak. Ze staan met handen, voeten en knieen -letterlijk - in de modder. Met een regenpak, wat je over de kleding aantrekt en wat bestaat uit 1 stuk, bescherm je niet alleen de kleding van je kind. Je zoon of dochter kan ook langer buiten spelen, omdat ze niet zo snel nat worden. Bij een regenpak uit 1 stuk - een regenoverall - word je kind ook niet nat of koud in de rug.

In het voorbije jaar werd bekend dat heel wat regenpakken kankerverwekkende stoffen bevatten. Vooral die regenpakken die je goedkoop op de kop tikt in de supermarkt en die aanvoelen als plastiek, laat je maar beter liggen. Kwalitatieve - en vooral gezonde - regenpakken, geven je misschien de indruk dat het textiel niet waterdicht is (omdat ze niet waterafstotend aanvoelen), maar een goed merk wordt altijd gecontroleerd op de waterdruk die het verwereken kan. En neem het van ons aan; de waterdruk die de volgende lijst regenpakken kan verdragen, is erg hoog!

- Ducksday: Funky regenpakken van Belgische makelij

- Racoon: Trendy regenpakken, met fleece gevoerd!

Ook merken als Molo bieden je een uitstekende kwaliteit! Laat je niet verleiden door goedkope prijzen; een regenpak - zonder schadelijke bestanddelen - is een prima investering. In de winter kan je met een fleece eronder het regenpak gebruiken als sneeuwpak.

 

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Mode