Babyboom
Babyboom
Baby

Ook onhandige mama's kunnen breien!

2 min
Mode
Baby

Ook onhandige mama's kunnen breien!

2 min
Éveil, Santé
<p>Niets is zo hip als zelf aan de slag gaan voor je baby! Maar wat als je twee linkerhanden hebt?!

Heb je net als wij, op de redactie, twee linkerhanden? Dan ben je niet geneigd zelf aan het knutselen te slaan om je kinderkamer op te vrolijken of leuke kledingstukken voor je baby te breien of te naaien. En toch...

Leuk zou je het wel vinden zelf wat te kunnen knutselen voor je baby of je kleuter...

Youtube helpt onhandige mama's

Dus probeerden we op de redactie enkele tips uit...Youtube, bijvoorbeeld! Op de wereldwijd bekende website met zelfgemaakte video's leren hobbyisten je koken, breien, naaien en knutselen! Bekende merken hebben er hun lessen op video gezet, terwijl designers je ook nog even dat beetje extra op video meegeven.

Wij leerden alvast breien op het internet! Rechts, averechts en een kabel! Je hoeft gewoon op zoek te gaan naar 'basis' en 'breien'.

Leuke breipatronen voor baby's

Nu je de video's hebt bekeken, wil je natuurlijk aan de slag! Maar wat ga je breien voor je kleintje?

De leukste breipatronen voor baby's vind je ongetwijfeld bij Phildar. Wij verwijzen je even naar de Franse website, omdat je hier heerlijk in de boeken kan bladeren. Bestellen doe je beter op een Nederlandse website, dan ben je ook zeker de Nederlandstalige versie van de breipatronen in handen te krijgen.

Van handpoppen tot decoratie voor je babykamer, van trappelzakken tot grappige sweaters.... Phildar heeft de leukste breipatronen voor je verzameld en vertelt je stap voor stap wat te doen.

Niet vergeten; je moeder, schoonmoeder of oma kunnen breien!

Je zou het bijna vergeten terwijl jij je steken van je breiwerk zit te tellen. Je oma, moeder of schoonmoeder kunnen beslist breien! En ook al kunnen ze zich soms moeien; je neemt dit keer met plezier hun raad aan als je een steek laat vallen!

We hebben meteen een goede tip; schenk je moeder, schoonmoeder of oma een breipatroon en de wol die je zelf graag ziet. Zo kunnen ze aan de slag met hun opdracht; hun breiwerk voor de baby. Daar zullen ze ongetwijfeld erg fier op zijn, en ondertussen kan jij je met jouw breiwerk bezighouden...Natuurlijk blijft er nog steeds genoeg tijd over voor vragen, maar zo houdt jij jouw breiwerk in eigen handen ;)

Geef toe, het is niet alleen leuke om op een aangename manier met je moeder of schoonmoeder samen te werken - ook de baby heeft er wat aan!

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
49.90
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Mode