Babyboom
Babyboom
Baby

Slapeloze, zwoele zomernachten bij baby vermijden

2 min
Slaap
Baby

Slapeloze, zwoele zomernachten bij baby vermijden

2 min
Éveil, Santé
<p>Nu de zomer eindelijk in het zicht komt, maken heel wat ouders zich zorgen over de stijgende temperaturen in de kinderkamer.

Het warme weer, waar we zo naar verlangd hebben, brengt ook de nodige ongemakken met zich mee. Kinderkamers worden opvallend warmer dan de geadviseerde slaaptemperatuur van 17 graden, kinderen slapen moeilijker in, worden ’s nachts badend in het zweet wakker en hebben het net daardoor weer koud. Slapeloze nachten en overmatig zweten maken niet alleen de kleinsten prikkelbaar de volgende dag.

Hoe kan je dat nachtelijk zweten bij kinderen vermijden?

Tetra is een comfortabele stof voor de kinderhuid, die nog zachter wordt na elke wasbeurt. Dit materiaal laat toe dat de kinderhuid ademt en het kind niet oververhit kan raken, terwijl het toch warm houdt. Je baby slaapt veilig. Tetra beddengoed is onmisbaar op de geboortelijst.

Ook jij hebt beslist tetra in huis; tetra vind je bij elke familie met kleine kinderen. Als spuugdoekje, knuffeldoek, handdoek, lakentje of zelfs als herbruikbare luier.

  • Mundo melocotón bijvoorbeeld stelt deze zomer een nieuwe beddengoedcollectie voor, waarbij dit keer niet enkel de vrolijke kleuren verfrissend werken in de kinderkamer. Voor het eerst verwerkt mundo melocotón tetra in haar beddengoedcollectie, wat kinderen fris houdt tijdens zwoele zomernachten en warm tijdens koude winternachten. Dekbedovertrekken, lakens en hoeslakens voor baby's, kleuters en schoolgaande kinderen kan men in vier intense kleuren krijgen; aqua, erwtengroen, vuurrood en framboos.
  • Childhome biedt een beperkte collectie beddengoed uit tetra met slaapzakken.
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Slaap