Babyboom
Babyboom
Baby

Sneeuwkleding voor de allerkleinsten

2 min
Mode
Baby

Sneeuwkleding voor de allerkleinsten

2 min
Éveil, Santé
<p>Met je baby of kleuter naar de sneeuw! Wij ontdekten een Belgisch merk met kwalitatieve - en betaalbare - sneeuwkleding voor kinderen!

Met de allerkleinsten naar de sneeuw

Kleuters staan steeds jonger op de skilatten en zelfs pasgeborenen gaan vandaag met de rest van de familie mee op skivakantie. Toch vinden heel wat ouders het moeilijk te weten hoe je die allerkleinsten best aankleedt.

Voor kinderen, die het snel koud hebben, is het belangrijk dat sneeuwkleding warm en tegelijkertijd waterdicht is. Door het vele bewegen en spelen in de sneeuw zweten kinderen snel; dat lichaamsvocht moet naar buiten kunnen maar tegelijkertijd mag de sneeuwkleding niet nat worden als ze in de sneeuw zitten of vallen.

Nieuw: Belgisch merk Ducksday

Voor de allerkleinsten stelt het Belgische merk Ducksday deze winter een vernieuwend concept voor: regenpakken gecombineerd met een uitneembare fleece overall.

De regenpakken van Ducksday zijn al langer bekend. Water- en winddichte regenpakken voor kinderen kunnen snel over de kinderkleding heen getrokken worden en zijn dan ook al langer populair bij onthaalmoeders, crèches en op de speelplaats. Ducksday gaf de traditionele regenpakken in het voorbije jaar al een gedurfde look.

Daar voegen ze nu een fleece overall aan toe, die gemakkelijk onder de regenpakken aangetrokken kan worden en op die manier de allerkleinsten niet alleen droog maar ook warm houdt. De fleece overalls zijn daarenboven ook op zich leuk om te dragen.

Waar kan je deze sneeuwkleding voor de allerkleinsten kopen?

Niet alleen bij grote winkels als AS Adventure vind je Ducksday. Ook in webwinkels als De Kleine Zebra en Kiddifit kan je Ducksday fleeces en regenpakken kopen.

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Mode