Babyboom
Babyboom
Baby

Spelen

2 min
Spelletjes
Baby

Spelen

2 min
Éveil, Santé

Het leven van een klein kind wordt beheerst door drie zaken: slapen, eten... en spelen natuurlijk. Al spelend kan een kind zich volop ontwikkelen en de wereld stap voor stap ontdekken.

Naarmate je kind ouder worden, zal hij in staat zijn om zijn speelgoed met anderen te delen. Onder kameraden kunnen ze ook hun motorische ontwikkeling en reflexen verder verfijnen. Daarnaast zullen ze beter leren omgaan met hun gevoelens en andere kameraadjes. Later leren ze de regels van het spel beheersen, samenspelen, en fair-play te zijn. Je moet immers ook leren verliezen!

Tegenwoordig rivaliseren de fabrikanten van modern speelgoed in originaliteit. Het speelgoed die je in de winkelrekken vindt, blinken uit als instrumenten die je voorbereiden op het echte leven. Je vindt er echt voor elk was wils!

Gedurende het hele jaar zijn er talrijke momenten (Sint-Niklaas, Kerstmis, verjaardag,...) waarbij jij je kind kan bedelven onder de cadeaus. Let bij de aankoop vooral erop dat het speelgoed aangepast is aan de leeftijd van je kind. Geef hem dus zeker geen speelgoed voor een oudere leeftijdsgroep, dit zal hem echt niet sneller doen groeien.

Geef ook zeker niet toe aan al zijn grillen! Leg hem duidelijk uit waarom hij iets niet kan krijgen ("Je hebt pas vorige week iets gekregen", "geen speciale gebeurtenis",...)

Voor de 'grote cadeaus' kan je ook steeds beroep doen op je naaste omgeving: grootouders, onkels, tantes, meter of peter... ze zullen maar al te blij zijn om wat bij te dragen voor die mooie fiets.

Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Gouden stippen Jersey tog 3,0
37.99
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m Sterretjesprint Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
Bemini
Slaapzak MAGIC BAG® 0-3m denimblauw Jersey tog 3,0
40.85
Kopen
En nog meer ...
Spelletjes