Babyboom
Babyboom
Zwanger

Vertel jij je top namenlijst aan anderen?

2 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

Vertel jij je top namenlijst aan anderen?

2 min
Éveil, Santé

Je bent zwanger? Proficiat! Dit wordt een héél bijzonder jaar voor je! Jullie zijn vast al begonnen om een lijstje te maken van namen die je mooi vindt voor je kleintje. En je hebt misschien al een top drie. Of top vijf. Of top tien. Ook als je (nog) niet zwanger bent, heb je vaak al een aantal mooie namen in gedachten.

Maar wat doe je nu? Beantwoord je de vraag hoe je kindje heten zal als het een jongen of meisje wordt? Of houd je dat hardnekkig geheim?

Jouw favoriete namen met anderen delen

Heel wat mensen zijn bang dat vrienden of vriendinnen voor de naam zullen kiezen die zij hun kleintje wilden geven. Zeker als het om een originele naam gaat; een naam die je niet vaak hoort, willen mensen liever niet dat iemand uit hun kennissenkring die naam al kiest.

Maar als je nog niet zeker weet hoe jouw kindje zal noemen, kan het erg interessant zijn om met vrienden en vriendinnen te praten. Zij kennen jouw smaak en kunnen je waarschijnlijk een aantal leuke tips geven.

En wat doe je met de toekomstige oma en opa?

Mogen zij jouw top drie weten? Of blijft het ook voor hen een geheim? Er zijn heel wat oma's en opa's die immers graag hun zegje hebben als het gaat over de naam die hun kleinkind zal dragen. Je mag je dus zeker verwachten aan opmerkingen als "Dat is toch niets om jouw kind zo te noemen. Veel te speciaal!" of "Ik zou eerder voor Jan of Erik kiezen. Leuke namen die iedereen kan onthouden."

Maar er zijn ook oma's en opa's die met je meedenken. En die jou lekker de keuze laten in jouw eigen top drie.

Een anonieme stemming organiseren bij Babyboom

Op de website van Babyboom kan je een anonieme stemming organiseren en zo ontdekken welke van jouw favoriete namen goed aanslaat bij familie en vrienden. Zoek eerst de leukste namen bij elkaar in de Name Finder van Babyboom en stuur ze dan aan je vriendinnen. Zij kunnen stemmen welke naam zij het leukst vinden, maar kunnen niet zien voor welke naam anderen hebben gestemd. Zo blijft het resultaat toch nog een verrassing voor iedereen!

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen