Babyboom
Babyboom
Baby

5 Belgische kinderverzorgingsmerken om te ontdekken

2 min
Voeding, Mode, Hygiëne
Baby

5 Belgische kinderverzorgingsmerken om te ontdekken

2 min
Éveil, Santé
Sinds een paar jaar vindt "lokaal consumeren" steeds meer aanhang bij jonge ouders.
Tweedehands, gehuurd, gerecupereerd of van lokale merken, veel ouders of toekomstige ouders kiezen voor een meer ethische manier van consumeren.
Wilt u uw ecologische impact verkleinen en hetzelfde doen? Wij stellen u 5 Belgische merken van kinderopvang voor die u vast en zeker zullen bevallen!

DOOMOO

Doomoo is een Belgisch merk van ultrazachte en comfortabele producten voor baby en mama. Dit is de inspiratiebron voor de naam van het merk "Doomoo" (doux en mou in Frans). Het merk biedt een hele reeks producten aan voor het welzijn van moeder en baby. 
Tot de populairste producten van het merk behoren de verschillende multifunctionele borstvoedings-, zwangerschaps- en badkussens. 
De borstvoedingskussens zijn multifunctioneel. Ze zijn nuttig om te slapen of te rusten tijdens de zwangerschap, vervolgens om borstvoeding te geven, de baby in positie te brengen om te spelen, enz. 


BEMINI

Het merk Bemini biedt u alles wat u nodig hebt om een knus nestje voor uw baby te maken. Het merk Bemini, dat in 2002 werd gelanceerd, ontwikkelt creatieve, innovatieve en kleurrijke producten met zachte materialen voor het comfort van baby's en het plezier van ouders. Het merk is vooral bekend om zijn MagicBag-slaapzakken, verkrijgbaar in verschillende warmte-indexen en verschillende maten en kleuren om zich aan te passen aan de evolutie van de baby. 

BEE NATURE/ BABEE NATURE

Bee Nature en Babee Nature zijn merken van hygiëne- en verzorgingsproducten voor baby's en volwassenen. Bee Nature is voor volwassenen en Babee Nature voor baby's. 
Deze natuurlijke en zachte producten worden gemaakt met honing van plaatselijke imkers en verzorgen de huid en het haar van baby's en hun ouders. Ze zijn vrij van allergenen en irriterende stoffen. 
 

SIENNA & Friends

Het innovatieve en biologische merk Sienna & Friends biedt verschillende soorten voeding voor baby's en oudere kinderen.  
Soepen, pasta's, confituren, snacks... en kruidenmengsels zijn bedoeld om de gerechten van het hele gezin te verrijken.  Het bijzondere van dit merk is dat het enkele kruiden toevoegt aan de recepten om de smaakpapillen van baby's te prikkelen. 


BAMBIX 

Bambix begeleidt al meer dan 120 jaar baby's stap voor stap tijdens hun groei. 
Het merk biedt een assortiment smakelijke groeimelken, boordevol vitaminen en aangepast aan de behoeften van uw kind vanaf de leeftijd van één jaar. 
Hun verse melk, die deel uitmaakt van de zuivelgroep van de familie Inex, is afkomstig van plaatselijke melkveehouders. 

Je bent helemaal klaar om misschien met deze nieuwe ethische levensstijl te beginnen. 

Klaar om te beginnen? 

Vind al deze Belgische merken op onze e-shop

Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Groeimelk natuur 1+
12.30
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Bambix
Groeimelk natuur 1+
12.30
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen
En nog meer ...
VoedingModeHygiëne