Babyboom
Babyboom
Aanbieding

Schrijf je in voor de gratis webinars van Ferm

Aanbieding

Schrijf je in voor de gratis webinars van Ferm

Éveil, Santé
Je bent een FermMama, zoveel is zeker! Je bent ook partner, vriendin of collega. Altijd in de weer, een echte Superwoman. Maar soms kan échte goede raad ook wel eens deugd doen. In deze gratis webinars van Ferm krijg je concrete tips die je leven als ouder een pak gemakkelijker maken.
Schrijf je in voor de gratis webinars van Ferm
Dit aanbod eindigt op
30.06.2024
Geldigheidsduur van de bon
30.06.2024

Webinar 1: Mealprepping: wat is het, hoe pak ik het aan?

Iedereen wil elke dag wel gezond eten, alleen ontbreekt soms de tijd om lang in de keuken te staan. Onze oplossing? Slimme mealprepping in het weekend, zodat je tijdens de weekdagen alleen maar hoeft af te werken. In deze webinar toont Marjolein hoe ook jij kan starten met mealprepping.

 

Webinar 2: EHBO bij baby’s en jonge kinderen

De meeste ongevallen bij kinderen tussen 0 en 4 jaar gebeuren in en rond het huis. In deze webinar legt Paulien je stap voor stap uit wat jij kan doen bij verstikking, brandwonden en insectenbeten. Kom ook te weten wat er in een EHBO-koffer op maat van je gezin thuishoort.

 

Webinar 3: Hoe overleef ik mijn huishoudjungle?

Heb je soms de indruk dat je in een jungle beland bent? Speelgoed, lege flesjes, luiers en andere willekeurige ‘crap’ slingeren in het rond. In deze webinar geeft Kate je een heleboel praktische tips om jouw huishoudjungle te temmen met slechts een minimale inspanning.