Babyboom
Babyboom

Babyboom On Tour @Primark Store

Babyboom On Tour @Primark Store

Éveil, Santé

Strike a pose! Ontvang gratis een professionele foto in één van de Primark winkels!

Zin om je bolle buik, baby of het hele gezin op foto vast te leggen? Begeef je naar één van de Primark winkels om door onze professionele fotograaf in een mobiele studio een fotoherinnering te laten maken die je voor altijd kan koesteren.

Profiteer van ons bezoek op zaterdag 09 september 2023 in Luik om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen. 

Profiteer van ons bezoek op Woensdag 20 september 2023 in Charleroi om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen.

Profiteer van ons bezoek op woensdag 27 september 2023 in de Nieuwstraat in Brussel om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen. 

Profiteer van ons bezoek op zaterdag 30 september 2023 in Antwerpen om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen.

Profiteer van ons bezoek op zaterdag 21 oktober 2023 in de Elsensesteenweg in Brussel om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen. 

Profiteer van ons bezoek op woensdag 25 oktober 2023 in Gent om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen.

Profiteer van ons bezoek op woensdag 08 november 2023 in Hasselt om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen. 

Profiteer van ons bezoek op zaterdag 09 september 2023 in Bergen om je bolle buik, het gezicht van je kleine engel of je gezin te vereeuwigen en een gratis professionele foto* te ontvangen.