Babyboom
Babyboom
Aanbieding

20% korting op de Magic Bag van uw keuze

Aanbieding

20% korting op de Magic Bag van uw keuze

Éveil, Santé
Ontdek Bemini en de Magic Bag, de multifunctionele slaapzak die zorgt voor optimaal comfort voor je baby tijdens zijn slaap. Deze knusse cocon is geschikt vanaf de geboorte en zorgt voor warme en veilige nachten. Beschikbaar in 5 maten en 6 verschillende tog-waarden, past de Magic Bag zich aan aan de behoeften van je baby tot 36 maanden.
20% korting op de Magic Bag van uw keuze
Dit aanbod eindigt op
05.10.2024
Geldigheidsduur van de bon
1 maand

Aanbevolen door kinderartsen en vroedvrouwen!

De slaapzak houdt je baby warm tijdens de nacht of dutjes, zonder dat je een deken hoeft te gebruiken.
 

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak

De vele functies van de slaapzak zijn specifiek ontworpen en aangepast aan de groei van je baby.

Bijvoorbeeld: Vanaf de leeftijd van 4-12 maanden kan de slaapzak bij de benen worden losgemaakt, een zeer handig detail om je baby te begeleiden bij het begin van zijn mobiliteit. De voetopening met omslagflap maakt het mogelijk dat je baby zijn eerste stappen kan zetten of zijn kleine voetjes lekker warm kan houden. De gescheiden benen zorgen ervoor dat de autogordel correct kan worden bevestigd in het babyautostoeltje tijdens al je verplaatsingen.

 

Kwaliteit en conformiteit

Alle Magic Bags worden getest en gecontroleerd en voldoen aan de veiligheidseisen zoals voorgeschreven in de EN 16781-norm.

Ontdek de maten en alle functies van de Magic Bag:

https://www.bemini.be/nl/pages/magic+bag+tips+de+beste+slaapzak+voor+een+veilige+babyslaap+multifunctioneel+comfort,455.html

Dankzij de Magic Bag zal je baby rustig en veilig slapen, waardoor jij sereen kunt genieten van je nachten.

Gebruiksvoorwaarden: Korting geldig tot en met 05-10-2024 bij aankoop van een Magic Bag op de e-shop www.bemini.be, kan niet gecombineerd worden met andere promoties.