Babyboom
Babyboom
Zwanger

4 tips voor fijne eindejaarsfeesten met je zwangere buik !

2 min
Zwangerschap gezondheid
Zwanger

4 tips voor fijne eindejaarsfeesten met je zwangere buik !

2 min
Éveil, Santé
Hoe breng je fijne eindejaarsfeesten door met je zwangere buik? Ontdek onze 4 tips!

Wees gerust ! Het feest zal mooi zijn en je zult waardevolle herinneringen bewaren. Je zult een geweldige tijd hebben in het nieuwe jaar, op voorwaarde dat je je aan bepaalde regels houdt.

Geen alcohol voor fijne eindejaarsfeesten met je zwangere buik

Bij zwangerschap is de regel: geen alcohol. Het opwindende plezier van champagnebubbels zal dit jaar niet voor jou zijn. Is de verleiding er? Om het je nog meer af te raden :  stel je voor dat je baby net zoveel drinkt als jij. Ga ook niet voor frisdrank want die bevatten te veel suiker.

Onze tip? Dit is het moment om Virgin Mojito's te proberen! Goddelijke alcoholvrije cocktails… Ook na je zwangerschap wil je meer!

De ideale,evenwichtige, gastronomische maaltijd

Sommige gastronomische hoogstandjes zijn voor jou niet aan te raden. Gerookte zalm, foie gras, vleeswaren, lompviseieren , tarama, rauwe vis, schaaldieren, zachte kazen of ongepasteuriseerde melk, kunnen listeriose overbrengen. Het is beter om dit jaar zonder te doen. Maar je kan de schade inhalen na je bevalling.

Overweeg om je dieet aan te passen. Niet alleen zal een zware, rijke maaltijd ervoor zorgen dat de naald van de weegschaal gevaarlijk gaat dansen, maar je zult het ook heel moeilijk hebben om het te verteren. Je kan er een lastige nacht aan overhouden met oprispingen. Het is beter om gastronomische maar lichte gerechten te plannen en in redelijke hoeveelheden te eten.

De sexy maar comfortabele outfit

Voor jou is er geen sprake van dat je eruitziet als een zak aardappelen alleen maar omdat je zwanger bent! Gelijk heb je,  vooral omdat veel merken tegenwoordig schattige kleding voor zwangere vrouwen aanbieden tegen redelijke prijzen.

Onze tip: Houd er rekening mee dat je benen en voeten kunnen opzwellen. Kies voor een comfortabel paar schoenen en outfit.

Beheer je energie goed voor fijne eindejaarsfeesten met je zwangere buik

Respecteer ook je slaapbehoeften. Je vrienden zullen het je niet kwalijk nemen als je iets voor middernacht ontsnapt: je zult de volgende dag een stuk minder moeite hebben om te herstellen.

Als je deze paar principes respecteert, heb je alle kans op een geweldige avond.

Fijne feesten !

Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Weleda
Zwangerschapsolie
13.43
Kopen
MAM
2 in1 elektrische borstkolf en handkolf
99.00
Kopen
67%
Good Gout
Artisjok, pastinaak, pasta & parmesaan
2.98
Kopen