Babyboom
Babyboom
Zwanger

Baby op komst? Met een geboortelijst neem je een vliegende start!

2 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

Baby op komst? Met een geboortelijst neem je een vliegende start!

2 min
Éveil, Santé
Een geboortelijst is ideaal om de komst van je baby voor te bereiden. Handig voor jezelf want je bent zeker dat je niets vergeet. Ook je familie en vrienden weten precies wat je nog nodig hebt. En de allergrootste winnaar? Dat is je kindje natuurlijk!

6 gouden tips bij het leggen van een lijst


1. Gebruik een checklist.

Verwacht je je eerste kindje? Dan word je ongetwijfeld overladen met indrukken. Omdat Dreambaby je in die periode maar al te graag helpt, biedt het merk een handige checklist aan, zodat je geen enkele baby-essential over het hoofd ziet.

Een goede checklist kan je uitprinten via deze link


2. Vragen staat vrij!

Een checklist is zeker een grote hulp. Maar daarnaast heb je ongetwijfeld nog andere prangende vragen. De babyspecialisten van Dreambaby helpen je maar wat graag tijdens een persoonlijke rondgang in de winkel of een videocall via WhatsApp. Wat zijn de voordelen van een flessenverwarmer? Welke babyfoon is voor jou de beste keuze? Op welk luierkussen ligt je baby het meest comfortabel? Tijdens de videocall krijg je een duidelijk antwoord op al je vragen.


3. Weet wat je meteen nodig hebt en wat minder dringend is.

Sommige artikelen kan je vlak na de bevalling al gebruiken. Denk aan de eerste kleertjes, een wiegje, een autostoel, een verzorgingskussen, noem maar op. Op je geboortelijst bij Dreambaby kan je je voorkeursartikelen aanduiden, zodat je familie en vrienden in een oogopslag weten wat je snel nodig hebt.
 

4. Ze groeien toch zó snel

Babykleertjes kunnen enorm schattig zijn, en hoe leuk is dat eerste speelgoed niet? Durf bij het samenstellen van je geboortelijst ook al verder vooruitkijken. Kies bijvoorbeeld al kleertjes voor de volgende seizoenen, een eerste eetsetje, een volgende autostoeltje en ga zo maar door. 


5. Dure stukken opdelen

Een kindje is onbetaalbaar, in tegenstelling tot de artikelen op je geboortelijst. Sommige duurdere stukken zoals een kinderwagen, speelpark of reisbedje schrikken sommigen misschien af, maar daar is een eenvoudige oplossing voor. Laat een babybedje, een autostoel of een kinderwagen opdelen in betaalbare stukjes, zodat iedereen zelf kan kiezen hoeveel ze aan hun geboortegeschenk besteden. En als je bovendien voldoende slabbetjes, bestek, een knuffeltje, fopspenen en andere goedkopere items toevoegt aan je verlanglijstje, kan een gepland bedrag gemakkelijker benaderd worden.


6. Spread the word!

Het geboortekaartje is een blijvende herinnering aan een van de mooiste dagen van je leven. Dreambaby bezorgt je handige geboortelijstkaartjes die je bij je geboortekaartje steekt. Handig toch? Waar wacht je nog op, uitdelen maar!

Ontdek nu in onze shop !
75%
Good Gout
Mini rijstwafel met bosbes
2.10
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
75%
Good Gout
Mini rijstwafel met bosbes
2.10
Kopen
Babyboom
Geschenkpakket geboorte - Nederlands
0.00
Kopen
89%
Good Gout
Mini rijstwafel met appel
2.10
Kopen