Babyboom
Babyboom
Baby

DIM pyjama’s, de nieuwste momhack getest en… goedgekeurd!

5 min
Mode
Baby

DIM pyjama’s, de nieuwste momhack getest en… goedgekeurd!

5 min
Éveil, Santé
In bad, in bed en slapen maar! Was het maar altijd zo gemakkelijk. Niet elke baby ligt mooi stil tijdens het schoonmaken en omkleden. Om het slapengaan, ontwaken en alle luiers tussenin net iets vlotter te laten verlopen, bracht kledingmerk DIM een innovatieve pyjamacollectie uit voor baby’s van 0 tot en met 2 jaar.

De Zippin® dubbele rits, stretchy nekkraag en ingemaakte Cozy cuffs® wantjes en sokjes maken van deze babypyjama een echte momhack. Minder frustraties, méér qualitytime! Of mama’s dat zelf ook vinden? We vroegen het hen gewoon. Zo’n 72 Instagrammama’s onderwierpen deze hippe babypyjama aan een reallife test. 


Prettige prints

Zoete kinderdromen vragen om vrolijke prints. Dus zit er in deze pyjamacollectie voor elke eigenwijze peuter wat wils: grijs, blauw, roze, donkerblauw, met sterren, witte stippen, kersen of regenbogen… Durvers gaan voor bliksemschichten. Bij 94,4% van onze testmama’s viel de print in de smaak. 

@_allesisliefde_, mama van Vick (2 jaar): “Slaap kindje slaap🌛 Met de comfy pyjama van @dim_belgium nog even in zijn boekjes kijken, voor hij in bed kruipt. [...] De ideale nachtkledij voor mijn schatjes! En ze hebben ook nog eens een leuke print! Helemaal in het thema van hun kamer... De ruimte. Sterren, manen, planeten! Wij zijn overtuigd en Vick ook!”

@ourcrazylittlechaos, mama van Esmée (14 maanden): “Was nummer 3 alweer gedraaid vandaag🙄 Die kledij gaat echt zo ontzettend snel! Vooral van onze kleine muis, die meerdere stuks op 1 dag weet te bevuilen 🤣 Toen ik de vraag kreeg om een pyjama van DIM uit te testen was het dus ook volmondig JA! 😁 Je kan er letterlijk nooit genoeg hebben! [...] Wij zijn alvast fan en gaan eens kijken voor wat extra pyjama’s voor binnenkort want op de site van @dim_belgium staan er nog een heleboel toffe kleurtjes. 🥳 ”

Just Zippin® it

91,7 % van de ondervraagde mama’s vond de dubbele ritssluiting heel praktisch in gebruik. Dankzij het Zippin® systeem rits je de pyjama immers ook langs onder open. Zo kan je een nachtelijke pamper subtiel verversen zonder je baby wakker te maken. En ‘s morgens kan je spruit nog wat ontwaken op het verzorgkussen zonder af te koelen.

@kimberly.cappaert, mama van George (10 maanden): “☁️ WAKING UP WITH THIS CUTIE ☁️ Hoe lief hij elke morgen weer opnieuw naar me lacht en een lach op je gezicht kan toveren, dan kan je dag niet meer stuk! Wij kregen dit mooie pyjamaatje cadeau van @mrs.sharepa super handig met dubbele rits zodat je de pyjama niet volledig moet opmaken bij het verschonen van je 👶🏻 . Wij zijn alvast fan, en wat ook leuk is de uiteindes kunnen worden omgedraaid over de voetjes en handjes zodat ze geen koud hebben, gedaan met sokken uittrekken George 😛 ” 

Een van de grootste pyjamatroeven bleek het gemak waarmee de rits opent en sluit, en hoeveel tijd je daarmee wint. Maar liefst 95,8 % van de mama’s waren fan! Want zeg nu zelf, hoe minder knopjes voor mama, hoe meer fun met je baby. 

@thatgirlnamedbibi, mama van Idris (11 maanden): “Bye bye pyjamastruggles ⚡️ Welke mama heeft geen struggles tijdens het aankleden van hun baby? Ik duidelijk wel. Idris heeft echt geen zittend gat (🙊) en al die pyjama’s met knoopjes zijn echt de hel omdat het mij veel te lang duurt om ze allemaal toe te krijgen 😂 Toen ik vorige week deze leuke pyjama ontving van @dim_belgium was ik echt eens benieuwd want ik had altijd mijn bedenkingen rond pyjama’s met een rits. Tja, was nergens voor nodig dus want Idris voelt zich duidelijk goed met deze pyjama aan 😁 #jebabyomkledenzonderzorgen”

Super stretch, super nacht!

Mama’s die het gewaagd hebben een krappe t-shirt over het babyhoofdje te trekken, weten de babypyjama van DIM erg te appreciëren. Wel 97,2 % van onze Instamoms was het ermee eens dat het babyhoofdje probleemloos langs de ultra-rekbare kraag passeert dankzij de kwalitatieve stretchstof. 95,3% van de ondervraagde mama’s scoorde de kwaliteit van de DIM pyjama hoog tot zeer hoog. Dat deze babypyjama lekker zit is zeker.
 

Warme voetjes, zachte handjes

Mama’s die hun buik vol hebben van single wantjes en sokjes, gaat een nieuwe wereld open. De DIM pyjama heeft immers ingenaaide handjes en voetjes. De Cozy cuffs® zorgen ervoor dat je baby niet in zijn eigen gezichtje krabt en dat de voetjes lekker warm blijven. Om je hartendief te bevrijden, vouw je de Cozy cuffs® weer om de mouwen en beentjes. Handig, vond ook 90,3% van de testmama’s! 

@kassandralada, mama van Lio (5 maanden): “Lio mocht deze pyjama testen en hoe zalig is deze?? Het tofste eraan vind ik dat je de uiteindes bij de handen & voeten kan omslagen zodat ze warm blijven, anti-krab zijn. I love itt!🤩 De dubbele rits is ook super handig zodat je niet heel de pyjama moet los maken om de pamper te verversen. In 1 woord; TOPPER!🤩🤩 ”

@thelifeofrayan.aliyah, mama van Aliyah (1 jaar): “Wij kregen dit heerlijke @dim_belgium pyjama'tje opgestuurd en ik wil er meteen meer bestellen in de andere lieve printjes 🤩  Het heeft een ritssluiting en dat vind ik veel handiger en sneller dan knoopjes. Ook heel fijn dat je de voetjes van de pyjama om kan klappen, zodat de voetjes vrij zijn. Want als ze sokken aan heeft wilt ze die altijd uittrekken 🤭 ”

@shelley.bkr, mama can Liva (16 maanden), “✨SWEET DREAMS ✨ Knuffel bij de hand en bedje in! En met één van mijn favoriete pyjama’s aan op dit moment. Liva mocht de nieuwe babycollectie van @dim_belgium uittesten. [...] De randen aan de voetjes kunnen we omslaan, ideaal voor de koude nachten of om geen sokjes meer kwijt te spelen. De collectie bestaat uit zachte kleuren en kleurrijke prints voor alle baby’s.”

Wist je dat…

… 88,8% van de ondervraagde mama’s voor ‘t eerst kennis maakte met een baby- én mamavriendelijke pyjama. Ze lieten meteen hun oog vallen op de dubbele ritssluiting (54,5%). Ook de antikrasbescherming (25,5%) en de ultrarekbare kraag (20%) trokken hun aandacht. 

… een minderheid (11,1%) had al gehoord van eenzelfde soort innovatie bij een ander babykledingmerk, zoals Trixie, Noukies, H&M, Fresk, en Pyjamas Américains.

91,7% van de Instamoms zou in de toekomst nóg een exemplaar van de DIM babypyjama kopen én zou daar met plezier 16,50 euro zou neertellen. Een meer dan correcte prijs! 

bijna alle mama’s (95,8%) deze innovatieve babypyjama aan andere ouders zouden aanbevelen? Het ideale kraamcadeau als je het ons vraagt. 

er géén giftige stoffen worden gebruikt voor de productie van de DIM babycollectie? Dat zie je aan het STANDARD 100-label van OEKO-TEX®.

 

Onze Instamoms zijn ervan overtuigd... A DIM pyjama a day, keeps the bed bugs away! 

 

Ontdek nu in onze shop !
Medela
Keep Cool zwangerschaps- en voedingsbeha Chai XXL
26.62
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Medela
Keep Cool zwangerschaps- en voedingsbeha Chai XXL
26.62
Kopen
Medela
Hands-free Borstschild L 27mm
24.99
Kopen
MAM
Easy Start zuigfles met anti-kolieksluiting konijn olifant
7.47
Kopen
En nog meer ...
Mode