Babyboom
Babyboom
Baby

Groeimelk van Candia Baby, klaar voor gebruik, goed voor baby's

2 min
Voeding
Baby

Groeimelk van Candia Baby, klaar voor gebruik, goed voor baby's

2 min
Éveil, Santé
Candia Baby groeimelk voorziet de baby van alle essentiële voedingsstoffen. Met een praktisch formaat, maakt het het leven gemakkelijker!

Gebruiksklare groeimelk als aanvulling op een gevarieerd dieet 

Groeimelk is een essentiële aanvulling in de voeding van baby's. Terwijl hij de geneugten van de ontdekte dieet diversificatie, blijft een dagelijkse melkopname van 500 ml aanbevolen door kinderartsen. Groeimelk kan voldoen aan de voedingsbehoeften van uw kleintje. Het ijzer dat erin zit, draagt ​​bij aan het normaal functioneren van zijn immuunsysteem.

Naast een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding, en ook als er kaas of zuivelproducten geconsumeerd zijn bij maaltijden, is het aangeraden door pediaters dat de baby de juiste dosis groeimelk binnenkrijgt. Dit laatste kan idealiter verdeeld worden in twee dosissen van 250 ml. Afhankelijk van de gewoonten van uw kind, kan hij 's ochtends een eerste portie innemen en de tweede in de avond of tijdens het vieruurtje.
 

Een melk die de groei van de baby begeleidt

Candia Baby groeimelk is aangepast om te voldoen aan de behoeften aan essentiële voedingsstoffen voor baby's ontwikkeling, namelijk:

  • ijzer, een voedingsstof die bijdraagt ​​tot de normale werking van het immuunsysteem.
  • omega 3 voor een normale hersenontwikkeling.
  • calcium en vitamine D voor de ontwikkeling van zijn tanden en botten.
  • vitamines (B1, B2, B5) om energie aan te vullen.
  • eiwitten, precies gedoseerd voor de voedingsbalans van uw kind

 

Candia Baby groeimelk is ontwikkeld door specialisten in kindervoeding. Het is dus geschikt voor je kleintje vanaf 10 maanden.

Een fles melk die het leven gemakkelijker maakt : gebruiksklare groeimelk 

Met Candia Baby groeimelk met zijn 25 cl flesje kan de baby gemakkelijk de hoeveelheid aanbevolen melk drinken, in een verhouding van twee flessen per dag. Het is klaar voor gebruik en kan zowel koud als warm worden gedronken. Gebruiksklare groeimelk dus ! 

Sterker nog, de fles verandert direct in een babyfles! Candia Baby heeft haar flessen van 25 cl uitgerust met een slimme dop. Deze laat toe om, met een compatibele speen, de fles om te vormen tot melkfles. Deze innovatieve fles past zich aan aan een breed gamma van brede spenen (spenen worden apart verkocht). Geen gedoe meer om uw kind onderweg te voeden!

Plan je een dagje uit, picknicken in het park of een lange reis? Nu hoef je alleen maar een fles, zonder een compatibele speen te vergeten, in je luiertas te steken. Het is de ideale maat om overal mee naar toe te nemen en eventueel aan de baby te geven bij honger. En ben je van plan om op vakantie te gaan, plan dan een paar pakjes van 6 flessen van 25 cl. Het kan niet praktischer !

Daarom bieden Candia Baby groeimelk en het gebruiksklare formaat een ideale oplossing voor ouders tijdens wandelingen of uitstapjes met baby.

De Candia Baby groeimelk voldoet aan de Europese regelgeving ((EU) N ° 609/2013 en (EU) N ° 2016/127) over de samenstelling van opvolgmelk.
Dit product maakt deel uit van een gevarieerd dieet. De beslissing om aanvullende voedingsmiddelen te introduceren moet zijn genomen op advies van een gezondheidswerker. Het kan niet worden gebruikt als vervanger van moedermelk.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Candia.

Ontdek nu in onze shop !
Vintense
Mousserende Fines Bulles witte wijn
5.79
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
Vintense
Mousserende Fines Bulles witte wijn
5.79
Kopen
Medela
Zwangerschaps- & voedingsbeha Comfort Maat S Wit
29.49
Kopen
Medela
3-in-1 Borstvoedings- en kolfbeha Chai Maat XXL
49.99
Kopen
En nog meer ...
Voeding