Babyboom
Babyboom
Zwanger

Joolz Aer met wieg

4 min
Organisatie/Administratie
Zwanger

Joolz Aer met wieg

4 min
Éveil, Santé
Maak kennis met echte innovatie! Deze buggy is geschikt voor baby's én peuters en klap je in een paar seconden in – zelfs met de wieg nog bevestigd. De buggy is verrassend comfortabel, super handig en groeit met je kind mee.

Met de Joolz Aer verloopt elk gezinsuitje op rolletjes: hij is perfect om met je pasgeboren baby de stad te verkennen, ideaal voor relaxte wandelingen in het park en je beste maatje wanneer je op reis gaat. Op pad met het hele gezin was nog nooit zo makkelijk. Joolz Aer is niet alleen een uitermate comfortabele buggy, maar kan ook worden uitgebreid met twee accessoires voor baby's: een ruime wieg waarin je baby naar hartenlust kan groeien en de autostoel plus adapters om aan de Joolz Aer te bevestigen.

Je klikt de innovatieve wieg in een handomdraai op de buggy. Gebruik de doorkijkventilatie in de uitschuifbare zonnekap om kiekeboe te spelen en als je al die schattigheid niet meer kunt weerstaan, til je je baby gewoon op om lekker te knuffelen.

Je kunt de buggy opvouwen tot een compact pakketje – zelfs met de wieg er nog op. Draag 'm over je schouder met de draagriem en neem 'm overal mee naar binnen. Handig, niet? Rond de 6 maanden, als je baby klaar is om de wereld te ontdekken, kun je de wieg inruilen voor een stoel om samen op avontuur te gaan. Wie gaat er mee wandelen?

Voordelen

Unieke oplossing voor baby's

De Joolz Aer wieg is je beste vriend voor onderweg. De wieg is ruim en comfortabel en heeft een ademend matras waarop je baby in alle rust kan relaxen. Je zult versteld staan van het innovatieve systeem waardoor de buggy met één hand wordt ingeklapt. Je hoeft de wieg niet te verwijderen. Vouw 'm op, hang 'm over je schouder (hij weegt maar 8 kilo) en je bent klaar om te gaan. Uit eten of een afspraak binnenshuis? Haal de wieg van de buggy en zet 'm daar waar je je baby goed in de gaten kunt houden. Zo uniek, dat vind je nergens anders.


Compact opvouwen

Zo compact als maar zijn kan, zonder in te leveren op comfort. Of je nu de wieg of de stoel gebruikt, je kunt de Joolz Aer in een handomdraai plat opvouwen. Ingevouwen heb je talloze opties: berg ‘m op in je kleine appartement of neem ‘m overal mee naartoe. Dit inklapsysteem is zo slim en snel, dat andere buggy’s het niet bij kunnen benen. Met een breedte van slechts 45 cm kan de buggy zo mee in de auto, trein of bus. De wieg weegt 3,6 kg en ook als hij op het frame bevestigd is, is de buggy verrassend licht (8 kg in totaal).


Ultra-comfortabele buggy

De ruime Joolz Aer wieg geeft baby’s alle ruimte om weg te dromen op het super comfortabele, ademende matras. En ouders kunnen via de doorzichtige ventilatie in de uitklapbare zonnekap ‘kiekeboe’ spelen met hun kleintje. Compact en lichtgewicht. Handig en snel inklapbaar. Makkelijker kan niet! De Joolz Aer heeft ook een grote, comfortabele stoel. Deze is ontworpen om de rug en nek van je kindje in elke positie te ondersteunen. De royale voering is super zacht. Zo wordt het een heerlijk ritje! 

Nieuwe looks

We leveren bij Joolz geen half werk. Daarom introduceren we niet alleen een innovatieve wieg, maar lanceren we ook een reeks schitterende nieuwe looks, gemaakt van hoogwaardige stoffen. De nieuwe kleuren zijn Lovely Taupe, Absolute pink en Splendid blue. Voorzien van mooie details zoals de stijlvolle, leatherette duwbeugel en de opvallende metalen logo’s, zo maak je een echt stijlstatement.

 

Over Joolz

Bij Joolz willen we de nieuwe generatie ouders de helpende hand bieden en hen het vertrouwen en de ruimte geven om op hun eigen manier te genieten van het ouderschap. We streven ernaar om meer betekenis te geven aan wat we doen. Daarom ontwerpen we duurzame kinderwagens en accessoires, zodat ouders hun leven kunnen inrichten zoals zíj dat willen. Onze ontwerpers maken alles zelf, tot in het allerkleinste detail, en onze producten worden gemaakt van duurzame, biologische en bestendige materialen. Al onze kinderwagens zijn veilig, stijlvol en gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren. En uiteraard bieden ze je baby optimaal comfort.

Joolz werkt aan verschillende initiatieven om een betere toekomst voor de volgende generaties veilig te stellen. Van gerecyclede stoffen en herbruikbare verpakkingen tot ons duurzame hoofdkantoor in Amsterdam, dat gevestigd is in een gerenoveerde fabriek met kassen en energie neutrale oplossingen.

Onze levenslange garantie gaat tijdloos, net als ons product, en voor elke kinderwagen die we verkopen planten we een boom in het Joolz geboortebos.

Bij Joolz geloven we dat blije ouders blije baby’s maken. Daarom bieden we jou de bouwstenen voor een positief leven. Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat wilt. Met onze ergonomische kinderwagens, autostoeltjes en accessoires geniet je van elke rit.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Joolz.