Babyboom
Babyboom
Baby

Wat is een goede kinderarts?

2 min
Gezondheid van de baby
Baby

Wat is een goede kinderarts?

2 min
Éveil, Santé
Deze kinderspecialist zal moeder en kind zeer regelmatig opvolgen, dat wil zeggen elke maand gedurende het eerste jaar. Een klimaat van vertrouwen tussen jou en de arts is daar om van groot belang.

Een goede kinderarts bekommert zich om de gezondheid van je baby, heeft aandacht voor zijn psychologische ontwikkeling én heeft ook een luisterend oor voor jouw zorgen en problemen.

 

Doorgaans kiezen ouders ervoor hun baby te laten opvolgen door een specialist voor de duur van de neonatale zorg en vaccinaties van hun kind. Voor de gewone kinderziekten en andere ongemakjes wenden ze zich tot de ‘huisarts’, die zich graag verplaatst voor alle kleine probleempjes van je kindje. De kinderarts staat dan in voor de regelmatige opvolging van de gezonde ontwikkeling ervan en geeft advies over een voorgeschreven behandeling.

Hoe maak je de juiste keuze?

De eerste dagen kun je de kinderarts raadplegen die je baby vanaf zijn geboorte heeft opgevolgd. Als je thuis bent zal het waarschijnlijk handiger zijn  een kinderarts in je buurt te zoeken. Zo moet je niet de hele stad en het drukke verkeer door voor een eenvoudig doktersvoorschrift!

Vraag hem in hoeverre hij beschikbaar is, welke  zijn spreekuren zijn. Mag je hem 's nachts opbellen als er een probleem is?

Ontdek nu in onze shop !
67%
WOMAN ISDIN
WOMAN ISDIN Anti-striemen crème
24.45
Kopen
Ontdek nu in onze shop !
67%
WOMAN ISDIN
WOMAN ISDIN Anti-striemen crème
24.45
Kopen
Pampers
Premium Protection Maxi Pack Maat 6
25.99
Kopen
Elvie
Elvie Pump Dubbele elekrische borstkolf
489.00
Kopen
En nog meer ...
Gezondheid van de baby